Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ideges vagyok a barátomra mindig megütöm, mit lehet ez ellen tenni?
1 éve vagyunk együtt, és ha valamivel felidegesít mindig megütöm, nem durván. Vagy megcsípem, ilyenek...
Ezen szeretnék változtatni, miért lehet ez?
Nem értem mi a probléma. Egyszerűen ne üsd meg! Vagy téged teljes mértékben a reflexeid és az ösztöneid irányítanak?
Pl. amikor rádjön a kaksikálás, rögtön lekuporodsz az utca szélén és kinyomod magadból az anyagot? Ugye, hogy nem. Ugyanígy tudod szabályozni a pofozkodási reflexet is.
Nyugi!
Csak addig ütögeted, amíg egyszer jó napja nem lesz, és majd reflexből visszaüt. És utána nem fog többet előfordulni, mert a ferde orrocskád mindig emlékeztetni fog rá, hogy hol a helyed.
Kommunikáció teljes lebomlása, amikor testi fenyítésre kerül sor.
Ennyire süket a szavaidra a barátod? Mert ha igen, akkor nincs értelme folytatni.
Ha viszont meghallgat, csak nem úgy táncol, ahogy te tapsolsz, akkor nagyon alávaló a cselekedeted. Én nem engedném ezt meg.
F
Azt vésd az eszedbe, hogy nem ütünk meg senkit.
Jó, nem figyel rád, akkor tegyél érte, ültesd le, kérd meg, hogy hallgasson végig. 1 éves kapcsolatban veszekednetek sem kellene, ha nem tudtok kommunikálni, akkor szakítsatok.
Csodálkozol, hogy el van ítélve, amit teszel? Gyenge kifogás, hogy nem figyel rád. Ha elfelejti a születésnapod, akkor meg fejbeb...od sodrófával?
Senkit nem ütünk meg. Legfeljebb, ha védekezésből már muszáj, vagy ha ez a szexuális vágyatok, de ilyenek, hogy nem figyel rád...az eszem megáll. Vagy trollkérdés, vagy súlyosan agresszív vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!