Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak! Nektek imponál, ha egy nő kèpes egyedül mindent megcsinálni, vagy zavar a feleslegessèg èrzèse?
Konkrètan az otthoni "fèrfi munkákra" gondolok. Mint egy polc felfúrás, apróságok javítása a kocsin, szekrèny összeszerelès.. összessègèben az ilyen dolgok. Hogy mit gondoltok, ha egy nő nem kèr a segítsègetekből kapcsolaton belül, mondjuk egy viszonylag friss kapcsolatban, mert meg tud oldani mindent egyedül. Persze nem azèrt, hogy bizonyítsa, hogy a fèrfi felesleges, egyszerűen ehhez szokott hozzá az egyedüllèt alatt.
Mit èreztek ilyenkor? Ez zavaró, vagy imponáló, ha egy nő ennyire talpraesett?
Nekem imponálna, hogy együtt tudnánk bütykölni. Közös hobbi 😃
Én is egy önálló ember vagyok. És független. Nem igénylem a tapadást, ragaszkodást. Nem tudom, hogy te is ilyen vagy? Tehát amit a kérdésben felvetettél, az kapcsolódik ahhoz, hogy érzelmileg is független-önálló vagy?
(nyilván megvan a helye ekkor is az érintéseknek, egészséges kapcsolatról beszélek. Fontos tudni egymás és a saját szeretetnyelvedet. Javaslom áttanulmányozásra)
Egy ilyen nő össze se jönne velem, mert én semmihez sem értek.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!