Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenységet hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenységet hogy lehet elengedni?

Figyelt kérdés
Féltékeny vagyok mert a páromnak lány barátai vannak, és mindig azt gondolom hogy el fogják tőlem venni vagy elcsábítják a barátomat, és egyáltalán nem bízok a lányokban, mert sosem tudni, hogy az a fajta e akit nem érdekel hogy a pasi kapcsolatban van e. Nehezíti a helyzetem az is, hogy nincs egy jó apa példám, mert anyukámat megcsalta, pedig anyukám megadott neki mindent ezért nehezen bízok meg, mert csalódnom kellett benne. Másrészt magammal is vannak problémáim (külső) de azon dolgozok. Ki hogyan engedte el ezt az érzést? Nagyon nem szeretnék mérgező lenni a kapcsolatra és változtatni szeretnék.

2020. máj. 1. 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát ha olyan csajokat tart lányhaveroknak, akikért oda volt, csak pattintották, akkor azok nem lánybarátok!

Azokat hívják a pszichológiában viccesen "udvartartásnak". Aki egyszer tetszett és akartál tőle valamit, az nem a barátod és nem is lesz!

2020. máj. 1. 19:51
 12/14 A kérdező kommentje:
udvartartás? de hát minek tartaná meg ha elutasították? bocsánat ha hülyének tűnök de még sosem hallottam erről..
2020. máj. 1. 23:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a gondolkodás van mögötte, hogyha a közelében marad, akkor a jövőben még lehet belőle valami (akár csak szex).
2020. máj. 1. 23:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Jaj értem értem.. akkor majd az élet hozza hogy vele vagy nélküle. Utána pedig biztos jobb vár rám☺️
2020. máj. 2. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!