Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költesz a barátnődre?
Nincs barátnőm de ha lenne akkor se tudnék sokat rákölteni mert nekem is kevés pénzem van.
Egyik haverom hetente egyszer találkozik a barátnőjével és azt mondta hogy 10-15-ezret költ el olyankor. Ebben benne van a buszjegy ami max 2-3 ezer oda vissza(messze laknak egymástól), elmennek bulizni és ott ő fizeti a csaj belépőjét is meg amit megisznak, vesz kotont és valami ajándékot is visz neki mindig ami nem tudom mi, gondolom vmi bonbont vagy csokit. És mindez kb 2-3 nap alatt.
Én sokallom a 15-ezret. Szerintem elég ha néha elmentek valahova kajálni vagy fagyizni, vagy ha havonta egyszer elmentek buliba akkor fizetsz neki mindent.
Ha normális a csaj akkor nem fogad el mindent főleg ha nem vagy gazdag, szerintem a csajok kicsit kiszolgáltatottnak érzik magukat amikor mindent a pasijuk fizet. A túlzott ajándékozás lekenyerező.
Én 20-30 ezret havonta:D
Éttermezünk,ajándékozom.Én soha nem várom el a barátnőmtől,hogy fizessen,nekem ez megalázó lenne.
Sem felesbe nem fizet bele,pláne nem fizet semmit egyedül és nincs olyan hogy soros..pedig sokszor probálkozott,de nehogymár egy nő fizessen nekem bármit is.
Max a javítási munkálatokat kifizetem a guminőmön, de többet nem.
Ha nagyon gáz a helyzet, akkor új bnőt veszek.
Hát, kb amennyit én rá, ált felesben állunk mindenfélét, persze soskzor ilyen apróságokat mint pl fagyi inkább azért ő, ajándékokat meg csak úgy nemszoktam kapni.
De ez rendben is van igy, mindketten diákok vagyunk, nagyjából hasonló arányú bevétellel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!