Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becézés (Örök kérdés) Barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, becézni én nem nagyon szeretek. Szerintetek megoldható?
Viszont párom a kapcsolatunk elején nyuszi, manó és egyéb neveket használt amire én Férfiként valahogy nem tudok hallgatni, és nem is szeretem. Jobban tetszene ha a nevemen és annak becézésén nevezne.
Ki hogy van ezzel?
Válaszokat előre is köszönöm. 25/f
Nincs ezzel baj. Valaki szereti ha becézik, van aki nem. Szerintem mondd meg nyugodtan, hogy hogyan szeretnéd, ha szólítana.
33N
Mi csak mások előtt szólítjuk nevünkön egymást, vagy ha mérges vagyok, nem beszéltük meg, de így alakult ki.
Ezek a becenevek szeretetből jönnek és nem direkt, és akiknél ez valóban így van, azoknál egészen egyediek születnek. :)
Furának találom, de nem biztos, hogy más is így vélekedik, hogy a kapcsolat legelejétől becéz. Szerintem ehhez jobb megismerés kell, de lehet, hogy a lánynak ilyen a jelleme, ami nem baj.
Ha Te nem viszonozod (mennyi idő után?), akkor könnyen azt hiheti, hogy nem szereted, tehát képtelen vagy alakoskodni, holott ettől függetlenül nagyon szeretheted.
Beszéljétek meg, hogy nem lesz-e baj, ha megmarad a mostani szokás: ő becéz (és elviseled), Te pedig nem (és tudatosítja magának, hogy tiszta szívből szereted).
Ffi.
Nálunk a muccs és a muci / muckó van! Ő kezdett így hívni, engem nem zavart és én is úgy hívom. Már a lányom is muci!
Manó, nyuszim pl engem idegesítenének!
Sztm nyugodtan mondd meg neki, hogy téged ez zavar 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!