Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/ Férfiak! A ti párotok megbeszéli veletek a női dolgait?
hát,én alapból olyan vagyok,hogyha fiú barát hív strandra,akkor is megmondom hogy nem lehet most mert megjött.ez a legegyenesebb,mert ha csak simán nemet mondok,még gondolhatja azt hogy valami bajom van vele.
lehet hogy őt így nevelték,hogy ez magányügy. de szerintem ha beszélnél erről vele,akkor lehet hogy tudna lazábban hozzáállni a dologhoz,és neki is könnyebb lenne,mert ha kell,leküldhetne betétért/tamponért a boltba meg hasonlók :D
Amikor látod hogy kicsit idegesebb bújj oda és kérdezd meg h "Mi a baj kicsim,görcsölsz?"
Vagy valami ilyesmi.
Szia!
Én 41 éves férfi vagyok, elvált, és most van egy új kapcsolatom. Az exemnél is és a mostani páromnál is teljesen természetes volt, hogy megbeszéljük, hogy mikor várható a menstruáció, hogy úgy tudjuk szervezni a programokat. A gyógyszereket, tamponokat, stb. semmit nem dugdosunk egymás elől, sőt néha ő kér meg, hogy hozzak neki. Ez ami nálatok van nagyon nem normális, ha már együtt laktok, akkor ezek teljesen hétköznapi dolgoknak számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!