Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak fontosabbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak fontosabbak a (lány) barátnői?

Figyelt kérdés

Jelenleg kettő internetes lánybarátai vannak, az egyikkel már találkozott is. Viszonylag normális lányokról van szó, de mindegyik szerelmes a barátomba és eléggé depressziós leszek ettől. A barátom nem akarja elengedni őket, pedig egyre és egyre mélyebben vagyok lelkileg, mivel traumatikus esemény érzéseket élek át, ha úgy érzem, valaki el akarja venni a szeretett személyt tőlem. A barátommal 3 éve együtt, ha ez jelentős lenne.

Alapból az volt a közös terv vele, hogy majd ketten együtt utazunk helyekre és fedezünk fel más kultúrákat stb... Nos, a barátom itt megváltozott, mert azt szeretné, ha a barátai is velünk utazhassanak (igazából nem is érdekelte a véleményemet erről) és szerintem hidegen hagyja, mennyire fájó számomra, hogy két idegen lánnyal kellene majd élnem az életem... Mellesleg erősen szociális fóbiám van, rettentően rosszul vagyok az emberek közt. Amikor megtudtam ezt a dolgot, dühömben letiltottam a barátom és azóta nem keres engem... :( Nagyon félek, hogy elhagy. Nincsenek barátaim és jó kapcsolataim a szüleimmel sem, hogy ezt kibeszélhetném valakivel. Rajta kívül senkim sincs, talán ezért féltem őt túlzóan, de legalább megnyugtatna, viszont fel sem keres. Mit csináljak??

2020. ápr. 26. 00:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

A mai párkapcsolatok 1,5 uszkve 3 évig tartanak átlagosan. Nos, a barátod nyilvánvalóan szeretne más vizekre evezni, ugyanis a férfiak többségének nem igazán vannak lány barátai, ellenkező esetben az adott hímnemű hajlamai enyhén ferdék. Legalábbis az én hipotézisem szerint.

Teljesen érthető a reakciód, és véleményem szerint jól döntöttél, hogy ignoráltad ŐTET. Az agora fóbián tudsz segíteni, te magad, egy kis életmódváltással, vagy némi neurotranszmitter visszavétel gátló szer, amit orvos ír fel. Hasonló cipőben járok én is, nyugi. Szüleiddel javítsd meg a kapcsolatodat mihamarabb, az érdemi diskurzus segít ebben is, hidd el ők szeretnek téged, csak egy kicsit eltávolított titeket egymástól a pubertás. Kezd el magad újra szeretni, hiszen ez az alapja minden szociális kezdeményezésnek. Érthető, hogy elvesztetted a kontrollt a dolgok felett, de csak és kizárólag Te tudod újra kezedbe venni a gyeplőd. Alakíts ki napi rutint, foglald le magad érdemi elfoglaltságokkal, és meglátod egy idő után, minden újra kedvezőbb megvilágításba kerül. Aztat a csáveszt, meg hagyjad a maga nyomorult sorsára.

Lehet, hogy meglepő, de magam is az erősebbik nem oldalát képviselem. Tudom, hogy sokszor hitvány módon viselkedünk a nőkkel, de mélyen legbelül van egy ősi kapocs, mely összeköt, és segít áthidalni a nehéz helyzeteken.

2020. ápr. 26. 02:02
 12/16 A kérdező kommentje:
❤️🙏🏻
2020. ápr. 26. 02:04
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Mekkora spiler a párod...

Három béna csaj is liheg a nyomában!

2db - aki elviseli, hogy barátnője van, de ettől szerelmes bele, és liheg a nyomában

1db - aki a barátnő, és elviseli, hogy a srác még két csajt futtat (egyelőre csak plátóian), de azért egy közös nyaralásra négyen mennének.

Koolyan, ha nem tinik vagytok (igen, a 19 meg a 20 év is tini, ha még az iskolában pörögtök azon az álmon, hogy majd egyszer "más kultúrákat fedeztek fel", hanem felnőtt férfiként, 3 felnőtt nőt futtat a srác, akkor ő a példaképem!!)

2020. ápr. 26. 07:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már rád nyomja a bélyegét az ő önbizalomhiánya!

Legyél ugyanaz mellette(szándékosan nem vele lett írva), aki nélküle. Bár ezek után inkább nélküle.

2020. ápr. 26. 08:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

#10 Hasonló helyzetben vagyok, bármilyen közösségbe kerültem, aligha tudtam barátságokat kialakítani, mindig egyedül éreztem magam.

Viszont egy kapcsolatban is sose tūrném azt, hogy valaki hazudik, vagy átver, vagy ha több vasat tarsz a tūzben. Mélységesen megvetem az egoista embereket, és nem tudnék ilyent szeretni, bármennyire is egyedül vagyok, az még nem ok arra, hogy ilyen emberrel legyek, aki nem érdemli meg a bizalmam s talán senki másét sem.

Ha nem is tudtam annyira beilleszkedni társaságokba, mégis összejött az, hogy olykor 1-1 barátra leljek, aki hozzám hasonlóan visszahúzodó és megértjük egymást.

Habár azon is próbálok változtatni, hogy könnyen beilleszkedhessek, ilyenkor igyekszem felismerni a hibáimat, ami visszatart ettōl és változtatok rajta. Viszont párkapcsolatban inkább hasonszörū ember társaságát keresem..

2020. ápr. 26. 09:11
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:
65%

Boy bye.

Hagyd ott.

2020. ápr. 26. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!