Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esküvő albumot dobjam ki mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő albumot dobjam ki mert féltékeny?

Figyelt kérdés

Röviden annyi hogy házas voltam és abból 3 gyerek született. Elváltunk és azóta lett egy barátom .

Nos szerinte az esküvői albumot kikéne dobnom miért őrizgetem?

Próbáltam megértetni vele hogy ez egy emlék és az ilyet az ember nem dob csak úgy ki a kukába csak mert ő féltékeny.

Mi a véleményetek?

Mert sajnos ez már egy ideje zavarja őt és nem érti meg .

Normális válaszokat előre is köszönöm.

2020. ápr. 25. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne dobd ki. Érett, felnőtt emberek között szerintem nincs értelme kikövetelni hogy a régi kapcsolatok minden nyoma tűnjön el a másik életéből. Ha valakinek volt egy több éven. évtizeden át tartó kapcsolata amiben együtt is éltek, összeházasodtak, gyerekeik voltak, abból millió olyan tárgy és emlék marad ami az embernek az extől független életében is fontos szerepet tölt be.

Ki kéne dobni az összes használati tárgyat amit az exemtől kaptam vagy amit együtt vettünk? Azt értem ha a szívecskés monogramos nyaklánc zavarja, de talán a fejhallgatómat nem dobnám ki, sem a turmixgépet. El kéne felejteni az összes meghatározó élményt? Felejtse el az ember az első tengerentúli nyaralását, az esküvőjét, az első saját lakását, amik az ő életében hatalmas mérföldkövek voltak, csak mert egy olyan ember volt mellette akivel azóta elváltak az útjaik? A közös gyereket is ki kéne dobni, a csecsemőkori képeket amin az akkori férjeddel tartjátok a kicsit, a gyerek első plüssmaciját, mert a volt párod vette?

Nyilván van egy egészséges határ, nem fog jót tenni az új kapcsolatnak ha a lakásban díszhelyen lóg még bekeretezve az esküvői fotótok, a nászutatokkal van kiragasztgatva a hűtő és órákat merengsz a régi képek fölött, de akit zavar a könyvespolcon egy régi album régi fotókkal az ne kezdjen kapcsolatba elvált nővel.

2020. ápr. 25. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekekkel hogy viselkedik? Hisz ök is az exedtöl vannak... Én tutti nem dobnàm ki az albumot...
2020. ápr. 25. 17:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Hülyeség. Nálunk pont fordítva volt, ki akartam dobni az albumot, és ő kérte, hogy tartsam meg, mert hátha a gyerekem majd látni akarja az első férjemet (még nem is voltam terhes).

Szóval dehogyis, ne dobd ki az albumot. Meg kell értenie, hogy attól, hogy az életednek az a fejezete lezárult, még nem törlődött.

2020. ápr. 25. 18:01
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Küldöm ezt a kérdést azoknak akik szerint (mint azt rengeteg kérdés alatt kifejtik)gyerekkel/gyerekekkel is lehet szuper pasit beújítani. Igen, méghozzá ennyire szuper pasit
2020. ápr. 25. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó, nem minden pasi ilyen görény. Vannak nagyon is rendes, jó fej pasik akik felvállalják a gyerekes anyuka barátnőjüket és teljesen jól működik a dolog.

Hülyét meg elsőre is ki lehet fogni, szüzen is.

2020. ápr. 25. 18:47
 16/17 anonim ***** válasza:
83%

#14 az en "szuperujpasim" 5eve megkerdezte lenne-e kedvem hozza koltozni kulfoldre a 2 gyerekemmel,majd amig nem talaltam munkat kint, tamogatott minket anyagilag (2evig) es fizette az exferj (apuka) szallasat 2 havonta amikor jott lathatasra, mondvan omiatta kerult exferj is ilyen helyzetbe hogy anyagilag nem birja a gyerektartason felul a repkedest+szallast+szabit.

Az en "szuperujpasim" 2 ev mulva megkerte a kezem, majd osszehazasodtunk, kisbabat varok, kislanyt, megkerdeztem h nagyon csalodott-e h ujabb lany, az volt a valasza hogy dehogyis, neki mar ugyis van 2 (enyeim). Nem mindenki sggfej, van aki tenyleg meg tud valakit szeretni a multjaval es a kis csomagjaival egyutt, ennyire. Es igy lett egy egyedulallo magyar ferfinak kulfoldon szereto csaladja es jelenleg 3 no korulotte akik rajongasig szeretik. Ilyen is van.

2020. ápr. 26. 08:19
 17/17 anonim ***** válasza:
hát szerintem nem gondoszságból mondja a pasid, hanem mert iszonyúan zavarja, mert nagyon szeret téged. Szerintem ha nem látja nem lesz gond :)
2020. ápr. 26. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!