Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő albumot dobjam ki mert féltékeny?
Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy házas voltam és abból 3 gyerek született. Elváltunk és azóta lett egy barátom .
Nos szerinte az esküvői albumot kikéne dobnom miért őrizgetem?
Próbáltam megértetni vele hogy ez egy emlék és az ilyet az ember nem dob csak úgy ki a kukába csak mert ő féltékeny.
Mi a véleményetek?
Mert sajnos ez már egy ideje zavarja őt és nem érti meg .
Normális válaszokat előre is köszönöm.
2020. ápr. 25. 16:01
2/17 Noblesse Oblige válasza:
Nem dobnám ki. Az a múltam része. Ő meg tanuljon meg ezzel együtt élni vagy keressen egy szüzet magának.
3/17 anonim válasza:
Ne dobd ki. Inkább vidd el vakamelyik rokonodhoz,ahol tudod,hogy nem fog eltünni,de ne lássa otthon sem. Esetleg suvaszd be valamelyik szekrény legaljáea,hogy ne legyen szem előtt. igaza nincs a barátodnak de valahol érthető az ő szemszöge is,mert ő gondolom azt hiszi,hogy a volt férjed miatt nem dobod ki,így féltékenykedik ok nélkül.
4/17 anonim válasza:
A gyerekekre is ezt mondja majd?
5/17 anonim válasza:
Ne dobd ki az albumot. Dobd őt ki, ha nem fér a bőrébe.
6/17 anonim válasza:
Én a srácot dobnám ki. Aki ilyen éretlen és gyerekes, az nem érdemli meg a kapcsolatot.
Szakíts, mert ez csak rosszabb lesz!
7/17 anonim válasza:
Ez így hülyeség a részéről. Egyetlen szituációban érteném meg a neheztelést, de akkor sem a kidobást, ha állandóan ilyen vágyakozó arccal nézegeted, de akkor is csak azért, mert akkor egymilliárd százalék, hogy nem vagy túl a volt férjeden. De ha nem ez a helyzet, akkor csak simán hülye ez a figura.
8/17 anonim válasza:
Inkább a pasit kukázd, mert ez csak rosszabb lesz.
9/17 anonim válasza:
A pasit dobd ki. Ezer bajod lesz még vele.
10/17 anonim válasza:
En is elvaltam, az album anyameknal van, mert a gyerekeim szivesen nezegetik. Nem ertem a pasidnak mi baja, a gyerekekhez is igy all?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!