Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megsértettem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megsértettem a barátnőm, mit tegyek hogy megbékéljen?

Figyelt kérdés

4 napja este nagyon csúnyán összevesztünk és elkezdett sértegetni, de még olyan dolgokban is amik kicsit sem igazak.

Én meg hirtelen haragból hozzá vágtam hogy "nem mintha neked nem lenne szükséged egy mellplasztikára"

Tudom, csúnya volt, meg nem is igaz,csak akkor a veszekedés hevében vágtam hozzá, hogy vissza tudjak vágni valamivel

Azóta többször is bocsánatot kértem, próbáltam kedveskedni neki

Mikor odamentem és kicsit megölelni, az arcára simítani akkor leüvöltötte a fejem hogy erőszakos vagyok, feljelentéssel fenyegetőzött, pedig nem lenne mivel, soha nem emelném rá a kezem

Ez az eset óta nagyon kifordult magából, nem tudom mit tehetnék

2020. ápr. 24. 10:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Amugy ha ennyire tetszettek egymasnak, miert vagytok egyutt?
2020. ápr. 24. 11:29
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Túl kicsi a melle?
2020. ápr. 24. 11:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Utolsó és utolsó előtti:

Szerintem nagyon szép a barátnőm, meg eddig nem is volt semmi problémánk

Az lehet a baj hogy én dolgozhatok, ő nem és sokat lehet egyedül emiatt...

A mellei is széoek, csak hirtelen felindulásból mondtam...

De ő is tudja hogy nincsenek rossz mellei, hallottam már hogy a barátnőivel is beszéltek erről korábban, hogy irigykednek rá

2020. ápr. 24. 11:58
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Minek vagy vele együtt? Nem hangzik túl jól az egész viselkedése. A te megjegyzésed sem volt szerencsés, gondolom most mindketten úgy érzitek, hogy kiderül, mit gondol igazából a másik. Ennek így kb 0 értelme van
2020. ápr. 24. 12:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bántalmazó kapcsolat, nem a levegőbe beszélek. Te vagy a bántalmazott fél, csak Stockholm szindrómád van, és nem látod. Még te érzed magad rosszul. Mivel ezerrel manipulál.
2020. ápr. 24. 13:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan ki akarsz békülni ezzel a pitsával? Agyam eldobom, mit tudsz egy ilyen hisztérikán szeretni?
2020. ápr. 24. 13:38
 17/19 anonim ***** válasza:
71%

Nem volt a legszebb hogy azt mondtad neki hogy ráférne egy Mellplasztika!! Ilyet még erős felindulásból sem mondunk főleg lányoknak mert ők nagyon magukra veszik ez nagyon erős volt!

Egyetértek az előzőekkel a csaj egy hisztérika egy hárpia egy problémám amire semmilyen normális embernek semmilyen körülmények között nincs szüksége hagyd ott nyugodtan nála csak jobbat találhatsz ő is elég durva dolgokat mondott rád!

2020. ápr. 24. 13:42
 18/19 anonim ***** válasza:
46%
Mekkora mellei vannak?
2020. ápr. 24. 17:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem fog kibékülni
2020. ápr. 24. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!