Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megsértettem? Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértettem? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

30 körül vagyunk mindketten párommal, és ma elég fárasztó napom volt, mert a munkahelyemen (ahol én vagyok egyedül nő) is bénáztak, nem bírtak kicserélni egy égősort a "felügyeletem" nélkül, apám is telefonált, hogy elállított valamit a számítógépén, holott egy olyan komplett füzetet írtam neki, amit még egy 2 éves értelmi szintű ember is megért... Tegnap párommal megbeszéltük, hogy a fürdőszoba ajtó felé fúr egy polcot a törülközőknek, meg az ilyen holmiknak... Nem bírt felrakni egy átkozott polcot, össze vissza fúrta a falat, mert a konzolokat ahelyett, hogy az ajtó két oldalához fúrta volna, helyette az ajtó fölé akarta tenni, hogy a polc már szinte a plafonon lett volna... Kiakadtam, és azt mondtam, hogy miért nem képes használni az eszét, hát nehogy már nekem nő létemre kelljen a barkácsolása felett is állnom és magyaráznom... Reggel 8-től 5-ig dolgozok, 6-ra esek haza, de még én találjam már ki mit hozzon a boltból amikor itthon van egész nap (műszakol), mert nem képes benézni a hűtőbe és érzékelni hogy miből van hiány...

Nem akartam megbántani, de ezzel nagyon felhúzott már...

2017. jún. 12. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
engeszteld ki az ágyba.
2017. jún. 12. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Ennyitől kiakadtál? A párom reggel 7 órakor elmegy melózni és másnap este ér haza. Akkor is lazán kicseréli a villanykapcsolót, polcot szerel, vacsit csinál, mert pasira ilyeneket nem lehet bízni.
2017. jún. 12. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk eléggé jogos, ha egy pasi ennyire nem képes barkácsolás terén...nem arra kérted,hogy cseréljen hajtókarcsapágyat az autódon. A vásárlás meg pláne...én nem engesztelném, hátha észreveszi magát.

F31

2017. jún. 12. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Elhiszem, hogy fáradt és frusztrált voltál, de szerintem ilyenkor meg kell tanulni nyelni egyet és értelmes formában közölni, hogy mit hogyan kellett volna csinálni. Gondolj ilyenkor arra, hogy te sem értesz mindenhez és néha neked is jól esik a segítség. Én speciel lesz*rom, hohy a férjemnek minden emailjét végig kell olvasnom, mert szörnyű a helyesírása, mert ő meg segít nekem a főzésben, amihez meg én nem értek.
2017. jún. 12. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem meg a kérdezőnél biztos nem az első ilyen eset hogy összejöttek a dolgok, sőt gondolom valami mindig van, csak most betelt a pohár.

Figyelj abba igaza van a többieknek, hogy higgadj le, gondold át. Talán legközelebb kb rajzold le neki hogy mit akarsz vagy jelöld be a falon. Amúgy ha ilyen "esetlen" típus, sosem fog változni, szóval ezt mérlegeld.

De talán kompromisszumra lehet jutni, ha például tisztázzátok hogy amíg nem világos neki mit kértél, addig ne álljon neki szétb...ni a falat. Inkább kérdezzen vissza 10szer.

A kaja dolog miatt meg annyit mondanék hogy férfi.. az én párom se hozna soha semmit. Bennük nem a gondoskodás ösztön dominál.. Persze ez tanulható, de nem mindenki akarja ezt elsajátítani. Ha írnál bevásárló listát , lehet segítene. Amúgy gondolom mennyire irritáló mindent a szájába rágni..

Sajnálom, de ha szereted fogadd el. Lehet ő meg benned lát valami olyan idegesítő szokást, mint amilyet te benne.

2017. jún. 12. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél előfordul, hogy rossz napja van... Emberek vagyunk, és ha sokat dolgozol, akkor természetes, hogy van egy határ számodra.

Persze ettől még ezt nem szabad a párodon kitöltened, nem ő az oka a munkahelyi problémáknak. Mondd el neki, hogy hosszú napod volt és nem akartad megbántani, a kiakadásod nagy része nem neki szólt. Felnőtt ember, biztos vagyok benne, hogy meg fogja érteni.

2017. jún. 12. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek. Engem is idegesít amikor valakire semmit se lehet rábízni, és még azzal is tölteni kell az, időt hogy elmagyarázd. Ennyi erővel már meg is csinálhatja az ember... Esetleg mondd neki hogy bocs, feszült voltál.
2017. jún. 13. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!