Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Megsértettem?
nincs a bokájában elég tűz:D komolyan
általában 40 évesen már kivan égve az ember fia , mert annyi ribivel lefeküdt hogy az szinte már kioltotta a fitt tüzet belőle
Az életkornak nem sok köze van ehhez - tapasztalatból tudom.
Hát ennyi idős embertől meg elvárható volna, hogy tegyen valamit a kedvese kedvéért, az, hogy elmondtad nem baj.
Tán korábban jobb lett volna, bár hát az is lehet érezni, elég volt-e a nőnek.?
Hogy megsértődött-e, azt nem lehet tudni, semmilyen helyzetben nem esik jól a férfiembernek az ilyen kritika, - de hát ha valós, akkor meg mit segít a sértődés?
Jó isten, mi ha nekifogunk, 1 óránál hamarabb ki nem jövünk a hálóból... El se tudom képzelni, hogy lehet ezt 5 perc alatt lezavarni, szerintem ez nem is szeretkezés hanem társas maszturbálás.
Oké, mi lassú típusok vagyunk mindketten, de épp egy ennyi idős pasinak már kéne annyi önkontrollja és tapasztalata legyen, hogy képes a legkülönbözőbb pózokban változatosan és hosszú ideig élvezettel szeretkezni...
Hát, ha mostanában kezdődött, akkor nyilván semmi köze ehhez a régmúlt sztorikhoz.
Esetleg olyan gondjai, amik feszültté teszik?
Érzelmileg nincs változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!