Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Megsértettem?
Figyelt kérdés
Az a problémám h a párommal szeretjük egymást de a szex valahogy nem működik..már mondtam neki h az 5-15 perces az szerintem kevés és keveslem .. Azt mondja h mert annyira kiván engem.1,5 éve vagyunk együtt. 24/nő 40/pasi!! Ugy érzem be pittyeget de nem hazudhatok ..2015. máj. 27. 16:31
11/13 anonim válasza:
Nem bántásból, de mi a fenét akarhat egy 24 éves lány egy 40 éves férfitől?
12/13 A kérdező kommentje:
A munkahelye miatt 'morog' általában..hogy nem okés ott a dolog?!!mit akarok?vele boldog vagyok..meg ad mindent/biztonság,törödés,szeretet /és nekem bőven elég.ja, és a korombeliek sose érdekeltek.az első pasim 16 évvel volt idösebb mint én.
2015. máj. 27. 18:14
13/13 omba válasza:
Kommunista.... micsoda értelmetlen kérdés!
A másik lapon meg azt olvasom, hogy 179 cm-es a 148 cm-essel, meg diplomás a nem diplomással....
Mindenféle értelmetlen szempontok alapján lehet szaggatnia a dolgokat,a szerelem, az úgynevezett érzelmi dolog, ezek a szempontot nem játszanak.
Engem pl. ha összezárnának egy velem egykorú, bomba jó, kommunista nővel, max annyi volna, hogy 10 percenként lehánynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!