Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm megszégyenít a szomszédok előtt?
Nem képes köszönni nekik. Városból jött, ott ez náluk nem volt divat, itt viszont igen, és kinézik azt, aki nem köszön vissza. Itt nálunk az a szokás, ha valaki megjön és a szomszéd épp kint van a kertbe, odaköszön, vagy ha az úton találkoznak, vagy ha autóban ül az egyik akkor is odaint a másiknak. Mióta barátnőm itt van, és hazajövünk, én mindig átköszönök a szomszédnak, ő meg nem köszön. Mondtam neki, hogy ilyenkor illik köszönni, azt mondta, nem az ő szomszédja, neki nem kell jóban lennie vele. Majd én ápolom a jó viszonyt. Viszont ismerem az ittenieket, ki fogják nézni emiatt és bunkónak titulálják majd, és rólam is mit gondolnak majd, hogy ilyen barátnőm van... Nekem kellemetlen ez. Mit tegyek? Ti it tennétek?
F/32
Városi lány vagyok, mégis köszönök, amikor elhaladunk egymás mellett a házból egy lakóval, pedig a nevét sem tudom. Oké, az talán kicsit túlzás lenne olykor a városi közelség, de idővel hozzá szoknék.
Ha lenne párom, és megkérne erre, minden gond nélkül megtenném. Nem nagy kérés. Amúgy is, az udvariasság nem ciki.
18/l
Szólj neki újra. Mondd meg neki, hogy ez számodra fontos, tartsa tiszteletben a kérésedet.
Ha pedig erre az apróságra nem képes, elgondolkodnék a kapcsolaton. Mert ezek szerint ennyire semmibe néz. Mi lesz nagyobb dolgoknál, amik mondjuk lemondással vagy valódi fáradtsággal járnak? Egy betegségnél? Egy másik munkabeosztásnál? Intő jel ha ennyire sem képes a kedvedért, vedd nagyon komolyan.
Mindig borzongok vidéken, hogy boldog boldogtalan köszönget...
Meg odajön, és elkezd olyasmiről érdeklődni, amire a legjobb válaszom, hogy semmi köze hozzá.
Én megértem a barátnőd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!