Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire láttok bele a párotok social media oldalaiba?
Úgy értem, hogy tudjátok-e egymás jelszavát, megnézitek-e egymás üzeneteit? Mennyire nyitott ez a dolog köztetek?
Ha a párotok bele akarna nézni a telefonotokba mi lenne a reakciótok?
Kérlek kort is írjatok, esetleg hogy mennyi ideje vagytok együtt.
20/l 24/f és fél éve vagyunk együtt, eddig semmi ilyen nem történt, de mostanában rá szokott kérdezni hogy miért nem látja soha a beszélgetéseimet.
Egyikünknek sink szósül médija oldala. Minek?
Telefonomban van 3 név.
Az övében meg vagy 400+. Olyan a melója.
Minden kódunk le van írva a másiknak. Baleset, rendőrségi balhé, menekülés, bármi lehet és kellhet.
#2 Gratulálok a házassághoz! Jó ilyet is olvasni.
Mi is nyomkodjuk egymás mellett a telefonunkat, de semmi jelszót nem árultam el neki, ő se nekem és én így teljesen jól meg is vagyok, csak őt zavarja valamiért, amire nem adtam okot. De úgy látom ez bevett szokás, hogy a párok elárulják egymásnak a jelszavaikat. Csak fél év nekem kevésnek tűnik ehhez
Ehhez sokat nem tudok fűzni, nekem a férjem a második randin megkérte a kezem 18 évesen, meg megtörtént részéről az első puki is. Ott aludt nálunk, mivel 330 km-t utazott értem.
tehát nekünk nagyon hamar komoly kapcsolatunk lett...:D
Annyit még megjegyeznék, hogy nálunk azért nincs ilyen nagy """"titkolózás"""" sem, mert közösek a barátaink, tehát nincs olyan, hogy nekem valaki valamit elmond messengeren, és meg kellene tiszteljem a sírig tartó csenddel, mert mi ilyen kis..egyszemélyek vagyunk már, tudom, cringe, de na :D
Csak fb-nk, messengerünk van, meg ilyen limlom oldalak, mint a gyk :D
Szia, nekem ez nem fér bele. Hagy legyen már mindenkinek magánszférája. Akik 18 évesen jöttek össze és az identitásuk úgy alakult ki nekik, hogy ők egyek, az legyen az ő dolguk. Én totál szerelmes vagyok a barátomba de nem akarok a telefonjában turkálni és ő se akarjon az enyémben.
Megmondom őszintén,betegesnek látom ha egy pár ennyire egymás sggében van. Most ez az itt kommentelő sziámi iker házaspárra nem vonatkozik, ők ne sértődjenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!