Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim az utobbi időben hanyagol? Egy hetet vártam mire rám írt? Mit tegyek?
Oké, ha kétszer írtál rá és zéró reakció, akkor tényleg a sráccal van a probléma.
"Amúgyis ő a pasi... A fiúknak mindig az kell aki szarik rájuk nem?"
Szerintem ez egyike a nagyon felszínes és nagyon alaptalan "pasi sztereotípiáknak".
Lásd fentebb a saját sztorimat. Lány nem írt, idővel le is zártam.
És szerintem nem én vagyok a szokatlan kisebbség, aki egyenlőtlennek és idegesítőnek érzi, ha egy kapcsolatban a női fél folyamatosan ignorálja "ahogy fogalmazol: lesz#rja).
Ez valami kiskamasznak jöhet max be, aki a flegma, lenéző, beképzelt csajokat hajkurássza.
Érett, egészséges értékrendű és érzelmi világú srácot felb#sz az ilyesmi.
Fúúúúúh, b#szki, nem láttam hogy a 10-es kommentje után milyen válaszok jöttek a kérdezőtől...
Visszavonom az előző kommentemet:
Kérdező, nem kizárt hogy a pasid is egy hülye gyökér, de hogy te is az vagy, az fix.
Valami nagyon feldolgozatlan személyes sérelmed lehet.
A hideg kiráz az ilyen pszichésen sánta csajoktól (nem nő... messze vagy a nőiességtől mint Makó Jeruzsálemtől)
Nem kérdező, nem az kell a férfiaknak.
Egyszerűen nem érdekled ezt a férfit, és az efelett érzed csalódottságot és dühöt és azt hogy nem kellesz neki a többi férfin akarod leverni mert fájdalmas és önbizalom romboló lenne elismerni.
Sajnálom hogy így alakult és remélem találsz normális embert. Csak ne ezt erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!