Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok ti a járványos időszakb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti a járványos időszakban is vesztek virágot a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Barátom kifogása erre az, hogy járvány van és alig van nyitva virágbolt... március elején jöttünk össze, tudja, hogy nekem a szeretetnyelvem az ajándékozás és imádom a virágokat, mégse kaptam tőle még semmit... pedig nem egy virágboltot láttam már nyitva hétvégén délután is, tehát lenne lehetősége.

Hétköznap amúgy dolgozunk délutánig, általában szerdánként este + hétvégén találkozunk.

21L

2020. ápr. 21. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora kamu duma, szeretetnyelvem az ajándékozás. Ezt valami női magazinban olvastad?

Neked ez az jelenti, hogy te kapsz, és nem te adsz, ugye?

Szereted a virágokat és te annyi boltot látsz nyitva, akkor vegyél magadnak.

Ezt nem megrendelni kell, hanem kiérdemelni!

N.

2020. ápr. 21. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"a szeretetnyelvem az ajándékozás"

Inkább írd azt, hogy elvárod, hogy ajándékokat adjanak neked.

2020. ápr. 21. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Borvirágot. 😁 Na jó, itt röhögök ülve a budin. 😃 Vennék, ha lenne. De addig is, meglocsolnám a saját virágát (adott esetben).
2020. ápr. 21. 09:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szülinapod volt, vagy névnapod, vagy csak úgy spontán szeretnél ajándékokat?

Persze, lehet ezzel kedveskedni, de megette a fene, ha elvárás.

Helyedben nem reklámoznám a "szeretetnyelvem az ajándékozás" dumát, mert erősen anyagiasan hangzik.

2020. ápr. 21. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez de gáz már, hogy kierőszakolnád és azért venne neked, mert úgymond kötelező és nem azért, mert szeretne meglepni. Itt látszik, hogy ez neked mindegy is, hogy miért csak megkapd amit kitaláltál.

Te miket adtál már neki? Csak azért kérdezem, mert ugye neked fontos az ajándékozás.

Vannak ilyen emberek akik nem vásárolnak mindent össze ettől még figyelnek rád és szeretnek.

Én sokkal többre értékelem, hogy lehet számítani a másikra, figyelmes, próbál segíteni. Mondok erre egy példát neked. Még nem laktunk együtt beszéltünk napközben és kérdezte párom mit tervezek arra a napra. Mondtam neki összekészülök és elmegyek bevásárolni(ez nálam nem 1-2 dolgot jelent, nem járok boltba mindennap). Mire kiértem a lépcsőházból ott állt, hogy menjünk segít hazahozni a cuccokat. Ebben a helyzetben ennek sokkal jobban örültem, mint 1 szál virágnak. Ritkán jár boltba, utálja a tömeget nagy ritkán, ha valamiért be kell mennie, hoz nekem valamit amit szeretek. (és ez nem havonta van). Ennek ellenére ahogy viselkedik, ahogy beszél velem vagy csak ahogy rám néz tudom hogy szeret. (most kapaszkodj meg, nem szokta mondani, ritkán kicsúszik,mert ilyen és kész)

2020. ápr. 21. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit gyerekesnek tűnsz. Szerinted a szeretetet csak így lehet kimutatni, hogy a te parancsodra visz neked egy szál virágot? És a mély beszélgetések, az együtt töltött idő, a közös nevetések nem is fontosak, mert "az én szeretetnyelvem az ajándékozás"...?

Alig két hónapja vagytok együtt, szedd össze kicsit magad és normális elvárásaid legyenek már, illetve te is figyelj a barátodra, hogy te mit tudsz adni, nyújtani neki.

A virágokra visszatérve: ha szereted őket, vegyél cserepes virágokat, ültesd el őket. Potom pénzért olyan kis szépeket lehet venni és sokáig tudsz bennük gyönyörködni.

N

2020. ápr. 21. 10:09
 7/8 anonim ***** válasza:
7%

De ő ettől érzi jobban, hogy szereti a másik! Lehet itt szidni, de van ilyen!

Nekem a testiség és másodlagosan a minőségi idő a szeretetnyelvem! (én sosem értettem, az ajándékozás miért az) De nekem is jól esik ha vesz egy virágot csak úgy, most tudja, hogy az orgona a kedvencem és nem egyszer szedett már! Mert figyel rám! Neki más a szeretet nyelve, de próbáljuk úgy kimutatni a masiknak, ahogy a másik igényli! Én is értékelek egy kis apró ajándékot vagy egy vacsorát, vagy egy pár kedves szót, de ha nem lenne meg a testiség (nem szexre gondolok, hanem ölelés/puszik/bujas), akkor nem érezném anyira, hogy szeret, hiába a sok kis figyelmesség!

Nos mindenki más! A pasi meg tudja, hogy a kérdezőnek ez fontos, szóval magától eszébe juthatna. Az, hogy nincs virágbolt az ócska kifogás!

Kérdező, sztm próbáld meg neki elmagyarázbi, te miből érted igazán, hogy szeret. Amúgy meg nyílik az orgona meg rengeteg virág, pénzbe se kerül!

N27

2020. ápr. 21. 10:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7-es, értem amit írsz pl az érintés fontosságáról, mint a szeretet egyik kimutatása, de a kérdező hozzáállása inkább a (felesleges) hiszti felé hajlik.
2020. ápr. 21. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!