Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon piócáskodtam az elmúlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon piócáskodtam az elmúlt időszakban, ideje távolodnom?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt, még nem költöztünk össze. Eddig nagyon piócaként viselkedtem, minden szabadidőm vele töltöttem volna, mindenhova mentem volna vele, 7ből 6 napokat együtt töltöttünk munka után, hétvégén stb.

Ez neki picit sok kezdett lenni, nem volt idő a hobbijára, nem volt magánszférája, saját ideje. Mikor jelezte, hogy szeretne 1-2 napot külön, sokszor problémáztam.

Viszont kezd helyreállni az életem, olyan munkám lett 2 hete amit élvezek és ami motivál, kollégákkal is összebarátkoztam, elmentünk már iszogatni is együtt.

Emiatt kezdem azt érezni, hogy mostmár eltudom foglalni magam nélküle is. Hiányoznak a régi hobbijaim, edzés stb.

A kapcsolatunkon megérződött a sok piócáskodás, kicsit "langyosabb" lett a dolog a sok együtt töltött minőségtelen időtől, de szeretném ezt korrigálni.

Szeretem ugyanúgy, rajta is érzem ezt, mert érezteti velem mikor együtt vagyunk.

Aki volt már ilyen cipőben, fellehet még lobbantani azt a bizonyos lángot, ha látja, hogy kezdek leválni róla és elvagyok már egymagam is akár napokig?

2019. nov. 15. 12:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem voltam ilyen helyzetben, de minden további kétely nélkül el tudom képzelni az újabb fellángolást.

F.

2019. nov. 15. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!