Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmúlt az érzelem részéről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlt az érzelem részéről?

Figyelt kérdés

A barátomnak én vagyok az első komolyabb nő az életében.

Amikor megismerkedünk egy buliba, mindent meg tett volna értem, hogy együtt legyünk, ez később tudtam meg.

Eleinte sokat beszélgettünk, írtuk az üzeneteket, ahol minsig használt puszis smilet, szíves szeműt, meg mindenfélét. Szeretett mindig a kedvemben járni, nagyon sokat nevettünk együtt. Ugy éreztem, hogy ő az igazi.

Manapság viszont ha messegeren üzizünk, akkor minden órában ír 1 mosolygót, vagy folyamatosan azt ír. Már nem egyszer elmondtam neki, hogy ezt a smilet nem szeretem, inkább ne használja mert olyan mintha csak azért írna, mert "elvárom".

Alig töltjük együtt az időnket, ugy kezel mint egy havert. Alig nevetünk, alig filmezünk.

Beszélgettem már vele erről többször is, de egyszerűen nem változik vissza semmi, vagy alig alig akar változtatni.

Tipikus anyuci kicsi fia, utolsó fiú aki otthon él még. Valamit mondanak neki otthon rögtön szalad.

Volt egy kívánságom a családjával közös nyaraláson, hogy nézzünk le a partra, mert jött a vihar. Mondta hogy szüleit is várjuk meg. Kb másfél óra mulva tudtunk lemenni.

Ezek ilyen kis apró dolgok, de elég bosszantó tud lenni ha sokszor előfordul.

Szexelni nagyon szeret, nekem meg elég lenne heti 1-2. Mondjuk 3-4x találkozunk 1 héten. És én meg belemegyek hogy legyen akkor mindig ha együtt alszunk, de nem szivesen.

Az párom új házánál a szülők akarják megmondani, mi hogy legyen. Nekem semmi beleszólásom sincs. Minden akaratukat fteljesíteni akarják, és ha mondok valamit hülyének néznek.

Kezdek kiszeretni a páromból, meg nem is szetetek oda járni igazából.

Én 22/n, párom 23/f.

Ilyenkor mit tegyek, vagy hogy lehetne visszahozni ami elveszett, 2 éve vagyunk együtt.

2019. júl. 31. 13:24
 1/5 Halmai Annamária ***** válasza:
Elkényelmesedett. De amúgy mit vártál, a párod még gyerek, nem férfi. A párod házát meg gondolom nem a párod pénzéből építik, hanem a szülők pénzéből építik neki, jóhogy letojják a véleményed.
2019. júl. 31. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:

A pároméból csinálják.

Csak ez az egész kezd az agyamra menni, nálam minden fontosabb, nyaralni sem megyünk idén, pedig már 2 éve tervezzük a külföldi nyaralást.

2019. júl. 31. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Az itt leírtakból nekem az jön le, hogy téged az zavar, hogy nem úgy van minden ahogyan te szeretnéd. A másik pedig az, hogy komoly felnőtt nő nem rugózik olyan dolgokon, hogy milyen smilet használ a barátja. Írod, hogy rögtön szalad ha a szülei kérnek tőle valamit. Nem gondolnám ezt rossznak hiszen velük él, biztosítják a fedelet a feje fölé. Korotokból kiindulva feltételezem, hogy az új házát sem saját pénzből vette. Lehet, hogy a szülei adták neki a pénzt ezt nem tudhatom. Ha így van akkor talán joggal szólnak bele, hogy mi hogyan legyen. Persze ha ez egészségtelen szinten van már akkor eléggé gáz. Azt viszont nem értem, hogy miért kéne a barátod házával kapcsolatban beleszólásodnak lennie bármibe is. Az Ő háza nem pedig a tiéd. Ha te is adtál bele pénzt akkor az előző mondatot vedd tárgytalannak! Mondod, hogy a szex mennyiségére való igényetek nem ugyanolyan. Gondolod, hogy nem érzi azt az ember, hogy csak beadod a derekadat és túl akarsz esni az egészen? Sok sebből vérzik ez a dolog, de a kutya ott van elásva, hogy te nem szereted a barátodat. Nem bírod a szüleit, nem szeretsz szexelni vele. A párkapcsolat már csak olyan, hogy mindkét félnek lehetnek igényei nem csak az egyiknek. Azt javaslom, hogy gondold végig, hogy te szem előtt tartod-e a párod igényeit. Úgy nem várhatod el, hogy valaki megakarjon felelni neked, hogy ha te nem akarsz neki viszont megfelelni.
2019. júl. 31. 13:45
 4/5 Halmai Annamária ***** válasza:
Párod elég jól keres hogy 23 évesen összejött neki egy házra való... két éve vagytok együtt és még nyaralni se voltatok? Hát ez elég gáz. Ráadásul szexelni se szeretsz vele, gondolom elég gagyi lehet az ágyban is. Minek vagy vele egyáltalán?
2019. júl. 31. 13:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Én nem akarok semmit. Nem parancsolgatok a páromnak, csak elmondtam neki, hogy mi zavar ezzel az üzenetezgetéssel kapcsolatban. Azt akartam tudatni veetek, hogy a mosolygó számomra olyan mintha kényszerből írna rám, de amugy nincs kedve. De ezt neki is elmondtam. Igyekszem én is változni, hogy neki jó legyen, de nem a házi cseléd szerepét akarom betölteni, ha náluk vagyok. Látok rajta is változást, de ugy érzem, hogy nem akar velem foglalkozni napi szinten, mert tudja akkor is ott vagyok mellette ha nem találkozunk 1 hétig. Viszont én igényelném hogy felhívjon minden másnap mondjuk, ha elutazott munka miatt, de neki ilyen nem jut eszébe.

Mint mondtam a saját pénzéből van a ház. És annyit nem tudnak megtenni nekem, hogy egy virágot meghagynak a kerben ami tetszik nekem, mert ők füvet akarnak azon a részen. Szexelni szeretek vele, de általában mindig 11 órakor éjszaka érünk a szobába és reggel meg kelünk, nekem szükségem van az alvásra, ezt figyelembe vehetné.

2019. júl. 31. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!