Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha ennyire függök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha ennyire függök a barátomtól?

Figyelt kérdés

2 éve ismertem meg, most vagyok 24. Sajnos jelenleg távkapcsolat, ráadásul más időzónában vagyunk, de discordon minden nap felhív és akkor 6-8 órát beszélünk. Novemberben találkoztunk utoljára, jövő hónapban mentem volna megint de a jelenlegi helyzet miatt kétlem, hogy így lesz.

A probléma az, hogy teljesen körülötte forog az életem. Egész nap arra várok, hogy mikor beszélünk újra, és ha kicsit később hív, akkor egyre rosszabul érzem magam. Ha kicsit korábban megy el, azt is nagyon rosszul élem meg. Pedig tudom, hogy van, hogy szeretne valaki egy kicsit egyedül lenni, engem is, mielőtt megismertem, lefárasztott, ha sokat kellett valakivel együtt lennem.

Pár napja pár órára elment az internet, akkor is teljesen túlreagáltam, sírtam hogy nem fogunk tudni aznap beszélni, stb.

Az az igazság, hogy sok dolgot feladtam érte, de nagyon sok dolgoban segít, csomó mentális meg egyéb problémámmal. Volt pár olyan szituáció, amikor úgy éreztem, hogy jobb lenne kiszállnom, de erre egyszerűen képtelen vagyok, mert őszintén szólva 0 értelmét látom nélküle az életemnek, pedig van egy csomó hobbim amit tőle függetlenül is szeretek csinálni. Nincs kedvem más férfiakat megismerni.

Igazából csinált egy csomó dolgot, amivel elérte azt, hogy ennyire dependens legyek, de nyilván ehhez az is kellett, hogy azokra a dolgokra így reagáljak. De szeretnék egy kicsit függetlenebb lenni, pl. szívesen néznék egy animét, játszanék egy játékot vagy akármit amit szoktam, de tudom, hogy ő kb. este 7-8 körül fog felébredni, így inkább alszom ötig, hogy kevesebb időt kelljen egyedül lennem. De így meg zavar, hogy nem vagyok elég produktív, mert ő szereti ha fejlesztem magam így pedig csak vesztegetem az időmet sokszor.

2020. ápr. 20. 13:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mert nem volt rá pénzem. Nem értem, miért feltételezi azt egy csomó ember, hogy egy távkapcsolatnak nincs értelme. Ő a legértékesebb ember akit ismerek, ennyi várakozást megér szerintem.
2020. ápr. 20. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor bízzunk benne, hogy ő is így gondolja.

Neki sem volt pénze karácsonyra eljönni a szerelméhez?

Csak költői kerdés, nem várok rá valaszt.

2020. ápr. 20. 21:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerinted mindenkinek van pénze arra, hogy akármikor elugorjon Amerikába vagy onnan ide?
2020. ápr. 20. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Nos, ha ilyen távolságból tartok fent egy kapcsolatot, az - számomra legalábbis - feltételezi, hogy igen.

Abból a kevés infoból, amit leírtál, kivülállóként nekem így jött le. Természetesen nem ismerhetem a háttértörténetet, a közös múltotokat.

Végül is fiatal vagy, simán belefér az életedbe pár elvesztegetett év.

2020. ápr. 20. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!