Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket aggasztana, ha a párotok egy helyen dolgozna az exével?

Figyelt kérdés
Ráadásul nem csak egy helyen dolgoznak, de együtt cigizgetnek, kávézgatnak, együtt ebédelnek és olyan személyes dolgokat is megosztott már az ex vele, hogy épp szakításban van az aktuális párjával, neki sírta ki magát... Már a szakításukat követően rögtön ráírt a páromra, meg se várta, hogy munkanap legyen. Azóta kibékültek, úgy tűnik együtt marad az illetővel, de eléggé zavar, hogy nap mint nap együtt vannak, jópofiznak stb. Szerintetek én vagyok dilis, hogy ez kiakaszt? Mert párom kb. úgy állítja be, hogy a normális nők ezt letojnák és én vagyok a dilinyós. Női, férfi vélemények is jöhetnek.
2020. ápr. 20. 13:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem aggasztana a dolog , de nem tudsz mit tenni, sajnos.

Te leszel a rossz ha féltékenykedsz, peddig igazad van.

Nem tudom hogy ő mit szólna ha te az exeddel tartanád a kapcsolatot?!

Igazad van mindenben.

2020. ápr. 22. 09:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazad van, ennek senki nem örülne.

Hogy te vagy dilinyós, azt azért kapod, hogy elbizonytalanodjál a saját érzéseidben és ítélőképességedben. Manipuláció, mikor egy (valós) probléma mellett a másikat állítjuk be hülyének.

2020. ápr. 22. 10:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

#6, hát ez nem jót jelent.

Gondolkodj egy B terven, szerintem hamarosan szükség lesz rá!

Nagyon bunkó dolog egy ilyen beszólás, főképp, hogy exe még nyomul is.

2020. ápr. 22. 11:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Számomra biztos aggasztó lenne. Munkahelyváltás esetleg? 40/F.
2020. ápr. 22. 14:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon zavarna. Így kb több időt tolt vele mint veled. De úgy kevésbé lenne gaz ha mondjuk nem kávézgatnának együtt, de így... hat én nem tűrném el az tuti
2020. ápr. 22. 22:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia, neked van igazad! Eddigi összes exem mindig ilyen hülye dumával szerelt le, ha féltékeny voltam, hogy én vagyok a hisztis.Most először van olyan barátom, hogy ha féltékeny vagyok valamiért, megbeszéli velem rendesen, meghallgatja mi zavar,esetleg ha szükséges, változtat a viselkedésén. Olyan jó valóban, hogy a problémámat nem azzal intézi el, hogy én vagyok a hülye hogy problémázok.

Szóval itt két dolog a gáz nálatok, az egyik a helyzet, mert az nem csoda, hogy zavar. A másik pedig a barátod hozzáállása, ami valóban manipulatív, még te érezd rosszul magad hogy fel mered hozni hogy ő az exével szórakozik.

2020. ápr. 23. 00:58
 17/21 A kérdező kommentje:
# 14 Sajnos munkahelyváltás nem jöhet szóba. Itt dolgozik, mióta az eszét tudja, emiatt vezető pozícióban van. Máshol közel se kapna ennyit. Bár engem az se zavarna, ha minimálbért keresne, csak ne lenne vele... De nyilván miattam nem fogja feladni a kényelmes jól kereső állását.
2020. ápr. 23. 10:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Biztos vagyok benne, hogy engem baromira zavarna. A párod hogy így állítja be, hogy te vagy a dilinyós.... nos... nem vesz téged komolyan és nem foglalkozik az érzelmeiddel. Ha te csinálnád ezt a helyében, akkor is ilyen könnyen fogadná? Nem hiszem.
2020. ápr. 23. 13:41
 19/21 A kérdező kommentje:
# 18 Felvetettem, hogy mi lenne ha felhívnám az exem, hogy mi újság vele, mert utoljára depressziós volt, mikor beszéltünk és öngyilkos gondolatai voltak, azóta pedig teljesen eltűnt. Az ötletre teljesen kiakadt, hogy ennyi erővel költözzek vissza hozzá és miért érdekel mi van vele. Pedig csak egy telefon beszélgetésről volt szó.
2020. ápr. 24. 11:06
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor el kell dönteni hogy szeretnél e olyan kapcsolatban maradni ahol neki mindent lehet neked meg semmit.
2020. ápr. 24. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!