Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugy erzem mostanaban parom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem mostanaban parom elhanyagol vajon miert?

Figyelt kérdés
Terhrs vagyok es nem nagyon torodik velem eddig simogatta a hasam is de egy ideje mar nem es nem tolt idot velem csak lefeludni jon maskor meg egyutt szoktunk pihenni hetvegen es beszelgetni de az is kimaradozik
2020. ápr. 19. 16:39
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Anyam biztos segittene masra nm szamithatok. Es nmcsak en akartam mert ha en akartam volna akkor nm lett volna baba egyedul nm csinaltam...
2020. ápr. 19. 21:38
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmad sincs mi lesz ezután! Nagyon nehéz lesz, készülj fel!
2020. ápr. 19. 22:25
 23/25 A kérdező kommentje:
Mar lassan felkeszulok lesz aminek lennie kell
2020. ápr. 19. 22:27
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi lett azota?
2020. máj. 6. 23:43
 25/25 A kérdező kommentje:
Nagyjabol rendezodtek a dolgok de azert megis ott van a ketely bennem hogy tul feltekeny vagyok vagy tenyleg igazam van nem tudom
2020. máj. 21. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!