Mesicicus kérdése:
Úgyérzem barátnőm mostanában elhanyagol. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátnőm jóban lett az egyik osztálytársunkkal (de nem szerelem) szóval annyi lenne hogy azelőtt mindenki csúfolta de mióta jóban vannak mindenki úgy csinál vele mintha évek óta legjobb barátok lennének, az egészben engem az zavar legjobban hogy azóta sokkal kevesebb időt tölt velem és Noémivel (mi hárman legjobb barátok voltunk vagy vagyunk nem tudom) szóval keveset van velünk és már hiányzik a társasága. Sokszor mikor mi is (Noémivel) csatlakozunk a többiekhez Niki furán viselkedik velünk és állandóan elzár minket Zsófitól ( barátnőm akiről szó van). Nem tudom mit csináljak! Ezt így pedig nem szeretném elmondani neki mert rengeted barátja van de eddig még sose történt ilyen hogy ilyen keveset keveset beszélünk! A segítséget előte is kösz.2015. szept. 10. 20:28
1/2 anonim válasza:
Ez velem is előfordult, egy kicsit hagytam(nem beszélgettünk annyit), de aztán megunta azt a társaságot es megint legjobb barátnők lettünk. Csak hagyjatok neki egy kis időt, és rá fog jönni hogy fontosak vagytok neki
2/2 anonim válasza:
Szerintem próbáljatok meg rátapadni Zsófira és egy percre se hagyjátok egyedül.A Nikivel pedig ne is foglalkozz, őt simán legyőzitek hisz ő egyedül van ti meg ketten😉.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!