Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem nagyon elhanyagol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nagyon elhanyagol mostanában, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrégiben munkahelyet váltott, azóta csak arról beszél, meg a munkatársairól.

Mikor itthon van, csak fekszik vagy a gyerekkel játszik, de ha én nem bújok oda hozzá, akkor ő soha.

Régebben sem volt az a velemtörődős típus, de mostmár nagyon magányosnak érzem magam mellette.

2014. dec. 19. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Szólj neki erről a problémádról, és kérd meg hogy rád is figyeljen oda többet, mert így magányosnak érzed magad mellette.
2014. dec. 19. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Meg kell vele beszélni, bár gondolom hatástalan lesz.

Amúgy ha régen sem volt az a bújós, akkor most miért várnád el? Ha ő nem az a típus, akkor sosem lesz az.

2014. dec. 19. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Mindig ez a szeretethiány, nem tudtok valami tanfolyamot ahol kiölik ennek igényét az emberből? Én azt hittem 37 évesen már nem fogok ettől szenvedni de mégis :-( F
2014. dec. 19. 14:31
 4/4 anonim válasza:
En 27 evesw bagyok es az en baratom is ilyen...sot. 9 eve vagyunk egyutt, regen nagyon szeretett, mindig olelt csokolt minden nap mondta hogy szeret. Most fele annyit sem dolgozik mint akkor, megsincs ideje ram. O magatol sosem mondja mar hogy szeret es nem is bujik oda hozzam. Ez ilyen ez ellen nem tehetsz semmit, a pasik idovel megszokjak hogy vagyunk nekik, rajonnek hogy szeretjuk oket aztan pedig megunnak minket.
2016. jan. 18. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!