Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugy erzem mostanaban parom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem mostanaban parom elhanyagol vajon miert?

Figyelt kérdés
Terhrs vagyok es nem nagyon torodik velem eddig simogatta a hasam is de egy ideje mar nem es nem tolt idot velem csak lefeludni jon maskor meg egyutt szoktunk pihenni hetvegen es beszelgetni de az is kimaradozik
2020. ápr. 19. 16:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezted már tőle?
2020. ápr. 19. 16:50
 2/25 A kérdező kommentje:
Igen de azt mondja hogy nem valtozott semmi csak faradt a heti munka utan de azert megsem pihen nem ertem
2020. ápr. 19. 16:54
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd el neki, hogy ezek hiányoznak neked!
2020. ápr. 19. 17:02
 4/25 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki szamtalanszor de azt mondja h mindem rendben de azert megsem
2020. ápr. 19. 17:07
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Mióta tart ez pontosan? Milyen szakaszban van a terhesség?
2020. ápr. 19. 17:16
 6/25 A kérdező kommentje:
14 hetes vagyok es kb miutan megtudtuk h terhes vagyok ra 3 hetre
2020. ápr. 19. 17:20
 7/25 anonim ***** válasza:
69%

Közel sem biztos, hogy nálatok is ez a helyzet de leírom, hogy én mikor szoktam ilyet látni egy kapcsolatban.

Amit én látok az az, hogy a pasi már fél lábbal kint volt a kapcsolatból. Nem érezte már az igazinak, eltűntek az érzelmei, kifelé tekintget. Na erre jön a gyerek. Próbál hozzá jó képet vágni mert csak az ő gyereke meg hát végül is legalább családot alapít. Viszont a másik oldalon ott van az, hogy a párjához már nem úgy állt hozzá, ha nem jön a gyerek akkor nem maradt volna vele feltétlenül.

Nem tudom tervezett volt-e a gyerek de elég valószínű, hogy a párod már nem úgy áll hozzád és inkább a megszokás miatt maradt.

2020. ápr. 19. 17:24
 8/25 A kérdező kommentje:
Attol tartok h akkor jol ereztem h csak a gyerek miatt van velem de ilyen helyzetben mit tudjak tenni? Nm szeretnem a babat elvetetni nagyon szeretnem ezt a kisbabat
2020. ápr. 19. 17:32
 9/25 anonim ***** válasza:
68%
Lehet nem nöt kezd latni benned hanem anyàt csak.
2020. ápr. 19. 18:01
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom de szerintem baj es szarul erzem magam nagyon es a szomorusagom sem tesz jot a picinek...
2020. ápr. 19. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!