Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem mostanaban parom elhanyagol vajon miert?
Figyelt kérdés
Terhrs vagyok es nem nagyon torodik velem eddig simogatta a hasam is de egy ideje mar nem es nem tolt idot velem csak lefeludni jon maskor meg egyutt szoktunk pihenni hetvegen es beszelgetni de az is kimaradozik2020. ápr. 19. 16:39
2/25 A kérdező kommentje:
Igen de azt mondja hogy nem valtozott semmi csak faradt a heti munka utan de azert megsem pihen nem ertem
2020. ápr. 19. 16:54
3/25 anonim válasza:
Akkor mondd el neki, hogy ezek hiányoznak neked!
4/25 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki szamtalanszor de azt mondja h mindem rendben de azert megsem
2020. ápr. 19. 17:07
5/25 anonim válasza:
Mióta tart ez pontosan? Milyen szakaszban van a terhesség?
6/25 A kérdező kommentje:
14 hetes vagyok es kb miutan megtudtuk h terhes vagyok ra 3 hetre
2020. ápr. 19. 17:20
7/25 anonim válasza:
Közel sem biztos, hogy nálatok is ez a helyzet de leírom, hogy én mikor szoktam ilyet látni egy kapcsolatban.
Amit én látok az az, hogy a pasi már fél lábbal kint volt a kapcsolatból. Nem érezte már az igazinak, eltűntek az érzelmei, kifelé tekintget. Na erre jön a gyerek. Próbál hozzá jó képet vágni mert csak az ő gyereke meg hát végül is legalább családot alapít. Viszont a másik oldalon ott van az, hogy a párjához már nem úgy állt hozzá, ha nem jön a gyerek akkor nem maradt volna vele feltétlenül.
Nem tudom tervezett volt-e a gyerek de elég valószínű, hogy a párod már nem úgy áll hozzád és inkább a megszokás miatt maradt.
8/25 A kérdező kommentje:
Attol tartok h akkor jol ereztem h csak a gyerek miatt van velem de ilyen helyzetben mit tudjak tenni? Nm szeretnem a babat elvetetni nagyon szeretnem ezt a kisbabat
2020. ápr. 19. 17:32
9/25 anonim válasza:
Lehet nem nöt kezd latni benned hanem anyàt csak.
10/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom de szerintem baj es szarul erzem magam nagyon es a szomorusagom sem tesz jot a picinek...
2020. ápr. 19. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!