Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözzek a barátommal? Hat hónapos terhes vagyok, viszont nem nagyon érzem úgy, hogy ezt kéne tennem. Szerintetek mit csináljak?
Hát nem tudom. Nemsokára anya leszel, Te mégis mintha még gyerek szeretnél maradni. Hoztál/hoztatok egy döntést, amikor megtartottátok a babát, most már a pároddal vagytok egy család, ami nem jelenti azt, hogy innentől anyukádat el kell felejtened, mert dehogyis... De a felnőtté válásnak az is része, hogy elszakadunk a szülőktől, és most már nem rólunk gondoskodnak, hanem mi gondoskodunk másokról.
Megértelek Téged is, de nehogy a végén elbizonytalanítsd a párodat is. Anyukáddal pedig -hacsak nem költözöl nagyon messze- ugyanúgy tarthatod a kapcsolatot, sőt, a baba körül is biztos tud majd segíteni, ha nem is laktok már akkor együtt. Nem szokatlan dolog ez.
Ne félj :) Tudom, hogy nehéz elszakadni, és nyilvánvalóan nagyon jó a kapcsolatod anyukáddal, ha így érzel. De ő mindig az édesanyád marad, akárhol élsz, akárhány éves vagy, és akárhány gyermeked lesz idővel :)
Lehet, hogy -mivel ez tényleg egy hatalmas és végleges változás az életedben- kicsit megijeszt a felelősség, és hogy hirtelen fel kell nőnöd a feladathoz. De ha máshogy nem, csinálhatod szépen fokozatosan (ahogy Te is írtad).
És ha még nem írtam volna: boldog babavárást, és még boldogabb babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!