Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi így tesz azt hogy hívod?
Ha egy férfi kényszerít, úgymond kiköveteli a szexualitást amit a másik nem akar akkor az mi?
Párkapcsolatra gondolok, olyan dolgokat akar amit a másik nem. Ez micsoda?
"Ha egy férfi így tesz azt hogy hívod?"
Ha így tesz, akkor nem hívom férfinek...
F
Mi az, hogy kényszerít, meg kikövetel?
Ha valami nem tetszik, megmondod neki, és utána ragaszkodsz az elhatározásodhoz. Amennyiben továbbra is követel, akkor közlöd vele, hogy hagyja abba, vagy te hagyod abba a kapcsolatot.
Ez ennyire egyszerű. Kényszeríteni csak azt lehet, aki hagyja magát.
Sajnos volt benne részem, évekig. Most már nem tudom, hogy bírtam. Menekülni kell minél előbb, mert megváltozni nem fog, sőt, egyre rosszabb lesz.
Nálunk olyan volt, hogy ha nemet mondtam neki, mert fáradt voltam, vagy fájt a fejem, vagy csak nem volt hozzá kedvem, akkor elkezdett vitázni, kiabálni, de nem pár percig, hanem hosszú percekig, fél óráig. Volt egyszer, hogy közben a karom nagyon szorította, meg is látszott utána még napokig, valamint egyszer belém is rúgott :(((
De legalább jó lett volna a szex. De abból állt, hogy én kényeztessem, meg minden, ő meg hozzám sem nyúlt, se csók, semmi. Annyira fájt, hogy néha sírtam is.
Borzasztó leírni is. Igen, egyből le kellett volna lépni.
Köszönöm mindenkinek aki írt!
Hát 6-os nagyon sajnálom. 🤕
Én 2,5 hónapig tűrtem most leléptem, mert nem tudom ezt elviselni tovább.
De Ő pl.ma is az ivócimborákkal megy névnapozni, meg húsvétolt az öreg beteg anyjánál, kit érdekel a tilalom ugye?
Igyekszem felépülni, és kiadni magamból ezt a rossz élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!