Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az alabbi ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alabbi ferfi tipusrol?

Figyelt kérdés
Azert irom, hogy tipus mert sok ilyen tulajdondagu ember letezhet. Joszivu ,segitokesz ugy ha ez neki nem plusz vagy penzbe nem kerul. Idosebbek vagyunk ,osszehozott bennunket az elet. Kozel lakunk egymashoz. Osszekoltozni, szoros kapcsolatot egyikunk sem akar. Kimozdulni nem lehet vele. Nincs ra igenye. Joszivu ha feleslege van peldaul kertbol. Vagy tul sok savanyusagot, kocsonyat csinalt. Olyat is kaptam mar tole, ami a munkajahoz neki jar. Elem jott mar autoval amikor ugyis arra fele volt dolga. Tolem mar kapott ugy is ajandekot hogy vettem neki. Ugy latom csak velem ilyen. Rokonaival nem. Mesterembernek is adott egesz szep borravalot, mert szepen dolgozott. 2 eve vagyunk egyutt. Kicsit zavar ez a hozzam valo praktikus, gyakorlatias hozzaallasa. Egyben smucig es joszivu is velem. (Elnezest telefonrol irtam)
2020. ápr. 16. 07:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Most igazán nem értem miről van szó. Pedig ötös voltam szövegértésből...
2020. ápr. 16. 08:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

"Elnezest telefonrol irtam"

Miért kérsz ezért elnézést? Inkább azért kérj h nem voltál képes érthetően leirni mit akarsz, ha telefon ha nem.

2020. ápr. 16. 09:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ebből azt szűrtem le, hogy az a bajod, hogy csak olyan dolgokkal ajándékoz meg, ami neki pénzbe nem kerül? Jól gondolom?
2020. ápr. 16. 09:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatias alatt azt érted hogy csak akkor ad valamit, ha plusz van belőle és neki nem kell? Vagy nem tudom, ez nem annyira tiszta.

A lényeg hogy neked kell jól érezned magad vele, mindegy ki mit gondol róla. Ha valami gondod van, beszéljetek róla (pl. több kimozdulás, mászkálás, vagy ha idegesít hogy így visz cuccokat, akkor ne tegye, stb.). Ha a mostani helyzet okés mindkettőtöknek, akkor élvezzétek az együttlétet.

2020. ápr. 16. 09:42
 5/15 A kérdező kommentje:
Az a lenyeg, hogy penzt nem kolt semennyit ram. Mondom en mar vettem neki ajandekot. Szivesseg is csak ugy, ha amugyis csinalna. Kezd zavarni, amiota eszrevdttem hogy csak velem. Unnepek nincsenek a kapcsolatban, csak gyakorlatias hetkoznapok. Nem nagy dolgokra gondolok. Unnepkor mondjuk egy deszert vagy kave a boltbol a kertbol szedett virag melle.Altalanodssgban meg azert irtam, mert letezik ez a tipus noben, ferfiban, joszivu amig nem penzrol van szo.Tehat ti mit szolnatok egy ilyen barathoz?
2020. ápr. 16. 10:07
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, akkor nem éltek együtt, csak néha összejártok...gondolom szex van. Ezen kívül nincsenek egyéb programok sem, hiszen azt írtad, hogy még egy sütit sem esztek meg egy ünnep alkalmából sem. Csak veled viselkedik így.

Ebből nekem az jön le, hogy használ téged, csak szexre kellesz neki. De javíts ki, ha tévednék...

2020. ápr. 16. 10:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis savanyúság és kocsonya. Ráadásul a felesége készítette! Mégis, mi a bajod? :D
2020. ápr. 16. 10:52
 8/15 anonim ***** válasza:

Férjem is ilyen. Elég szarrágó, hogy ne szépen fogalmazzak. A legolcsóbb muskátlikat kaptam tőle, azt is max. ünnepnapon. Magát minden hónapban megajándékozta drága számítógépes cuccokkal, nekem soha semmi csak úgy. Képes volt heti 7-ből 6 napot itt lenni 1 éven át úgy, hogy egy fillérrel se járult hozzá a rezsihez (csak a kaját álltuk felesben). A 3-szor akkora fizetéséből nem jutott eszébe. Én még most is fizetem a diákhitelt, amit 12 éve vettem fel, hogy fűteni tudjak. Ő nem gondolta, hogy illene beszállnia. Képes volt a kaja elszámoláskor berakni a pár 100 Ft-os blokkot az elszámolnivalók közé a cukrászdai fogyasztásunkról, aztán hozzávágtam azzal, hogy meg voltam hívva. Étterembe 10 év alatt 2-szer mentünk, mindig én könyörögtem ki és már az odaúton elment az étvágyam a kaja árakra tett megjegyzéseitől.

Na nem is folytatom.

Mindez 10 év múlva, amikor felbukkant egy rám szemet vető hímnemű egyed: azonnal elvitt étterembe. Mármint a férjem. Jó, sokkal többet ezután sem költött rá, de talán érzed a különbséget.

Én azt gondolom, nem becsült nőként semennyire. Nyilván ez alaptermészet is nála. Volt olyan, amikor a húga külföldre ment dolgozni és én mondtam, adjunk 60 ezert a kiutazásába. Nagyon nem tetszett neki az ötlet, végül én 30 ezret elrejtettem náluk (mert nem fogadták volna el), aztán a férjem kiegészítette nagy nehezen 20 ezer Ft-al. A saját húgától sajnálta. Amúgy lehozná nekik a csillagos eget is, ahogy nekem is, kivéve a pénzügyi részét.

2020. ápr. 16. 11:16
 9/15 anonim ***** válasza:
7-es, feleslege van, nem felesége :D
2020. ápr. 16. 11:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
“Idősebbek vagyunk” Olyan a fogalmazásmódod, mint egy 16 évesnek. De ha jól értelmezem, akkor költeni minimálisan sem hajlandó rád, csak a maradékokat meg feleslegeket adja oda. Döntsd el te, hogy ez zavar vagy sem, számomra elég nevetséges lenne. Nem arról van szó, hogy minden nap luxusétterembe vigyen, de tudod kinek kéne a maradék kocsonyája.😀 Az meg hogy sehova nem lehet vele menni, mert nincs rá igénye, az nálam kizáróok lenne kapásból.
2020. ápr. 16. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!