Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek milyen jelek egy kapcsolatban?
Kozel 1eve vagyunk egyutt, az utobbi par honapban atvette az iranyitast.
Eddig sem volt elnyomva de ha mondtam neki szivem te menj le a boltba akkor lement, en meg elmosogattam szoval mukodott, megegyeztunk mindig.
Most meg pl multheten kerdezi szamot cserelhet-e? Mondom igen de minek, csak ugy, mondom csak ugy ne csinald, erre masnap cserelt, kerdeztem miert erre a valasz csak mert az en eletem.
Mondom okee..
Anyam atjott, mert erre jart, bekoszont paromnak valami nem tetszett es tali utan letiltotta facen?!?!?.
Kerdeztem ez mi, azt mondja en facebookom, en dontok.
Szoval ez az en dontok, en eletem, enyem ez meg az, na ez megy 2honapja kb.
Nem minden nap de gyakran..
Mit tegyek? Probaltam beszelni vele, hogy mi a baj, mondtam mas lettel kicsim.
Erre a valasza az, hogy nem dehogy es hozzam buj.
Vettem neki husvetra ajandekot.
Valasz dejo de tuti direkt cikibe akartal hozzni mert tolem nem kapsz semmit..
Pedig egy eve kepes lapot kaptam tole..
Felek, hogy elveszitem ot.
26F (kinezetem mint egy 24evesnek)
22N
Szerintem már kezd kiszeretni belőled, teljes joggal egyébként, de nem ismeri fel az érzést, maga se tudja mi baja van, nem tudja kezelni. Viszont így csapódik le, hogy mindenben idegesíted, ami egyáltalán nem meglepő azok után, hogy milyen képet festettél magadról.
Majd úgyis rájön, hogy mi a baja és lépni fog, egyelőre még éretlen és tapasztalatlan hozzá.
Szerintem megcsal valamilyen alkalmi férfival, aki nem akar vele komolyan kezdeni. Ez a zavar érzés az intimitás terén mindig azért van, mert valaki belépett oda. Olyan, mintha bemennél otthon a legbelsőbb szobába, és észrevennéd, hogy más is járt ott.
Az, hogy nem fogadja el az irányítást az a megcsalás leképeződése, már nem te vagy a Férfi, te csak egy cuki fiúcska vagy, akit nagyon szeret. De már mástól kapja a FÉRFI élményt, sajnos.
38F
12-es jól írta. Szerintem is ez lehet a helyzet.
Ajánlom,hogy keress föl egy pszichológust,félre ne értsd,na nem azért mert hülye lennél,hanem mert tud segíteni megfejteni a kapcsolati keresztrejtvényedet, és amiket mondani fog neked neki elhiheted. A kapcsolatod válságban van ! A nőd elkezdett kritizálni téged. Ez már nem a szerelem,és nem is a szeretet jele.
Szerintem elege lett a parancsuralmi rendszerből:) Nálunk bármikor cserélhetek számot, telefont, akármit engedély nélkül. Alapból le van tiltva ő is, meg az anyós is facebookon, ezzel együtt jól vagyunk. Elfogadjuk, hogy nem vagyok kíváncsi arra mi történik a faluban, esetleg hány nap van hátra karácsonyig.
Szóval kéne hagyni neki egy pici teret. Kevesebb számonkérés, hagyni hadd legyen picit egyedül és akkor eldöntheti mit akar.
Eskuszom, egy noi magazinban olvashatott valami nagyon okos cikket, es most tudatosan gyakorolja az asszertiv viselkedest.
Megmondanam neki, hogy mi merre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!