Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már úgy, hogy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy pár hónap után derültek ki olyan tulajdonságai/szokásai a párotoknak, ami miatt kiábrándultatok belőle?

Figyelt kérdés
Pedig jól indult de úgy érzem szakítanom kell:/ (fel éve vagyunk együtt kb)

2020. ápr. 15. 06:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De rossz ezeket olvasni:( Még sosem jártam így egyik előző kapcsolatomban sem...
2020. ápr. 15. 12:16
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Igen, rettenet smucig volt. Nem kell rám költeni, megelégedtem volna néha egy fagyival, vagy kávéval, nem Hawai nyaralásról beszélek, de pl ilyenek hogy megkérdezte kérek e valamit a boltból. Kértem egy 100forintos péksütit és elkérte az árát, ő hozta fel később hogy"ehm, még nem fizetted ki a kakaóscsigát" A 600 forintos kávéházi számlát is feleztük. A legjobb az volt, mikor én fogyasztottam kb 1000ért, ő 3000ért, akkor feleztünk, de ha én is kb annyiért fogyasztottam mint ő, akkor már pontosan megnéztük a számlát ki mennyit ad:D

Ami kiverte nálam a biztosítékot az az volt, mikor felhozta, hogy fizessen ki a benzin felét mikor jön hozzám.

Tudni kell, hogy 20 km-re laktunk egymástól, mindkettőnknek volt kocsija, én többet mentem hozzá, mint fordítva és még én adják az ő benzinébe, mikor majdnem a dupláját kereste mint én, itt ábrándultam ki végleg 😃

2020. ápr. 15. 12:22
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Eddig 5 barátnőmről kiderül, hogy nem akar rám költeni. Ajándékokkal elhalmozni.
2020. ápr. 15. 12:34
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

13-as vagyok, nem a pénzről van szó, hanem az elv.

Én szívesen vettem neki apróságokat. Pl útban hozzá, ha épp megálltam tankolni, vittem neki csokit, vagy vettem magunknak filmezéshez nasit, kólát, soha nem sajnáltam ilyesmire, nem még hogy kértem volna, hogy szálljon be a benzinbe.

Fordítva egy fillért nem költött ránk, közös szórakozásra vagy bármi.

Szakításkor visszakérte az egyetlen ajándékot, amit a 8 hónap alatt kaptam tőle, egy addigra már félig elhasznált női parfümöt, amit eleve félig én fizettem ki magamnak, mert drágának vélte, mondtam nem baj, én ezt szeretném, inkább kipótolom 😄

Aztán még hónapokig keresett, hogy nem érti miért szakítottunk, azt hitte, velem végre megállapodhat, olyan jól megvoltunk, stb

2020. ápr. 15. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
15. Lool mennyire szánalmas a pasi. Ott a parfüm visszakérésnél mit mondtál neki? Azért kíváncsi vagyok mit akart kezdeni a félig üres parfümmel 🤔🤔🤔 Neki nem esett le neki, hogy marha gáz vagy valami? 🤔
2020. ápr. 15. 17:05
 16/18 A kérdező kommentje:
15-ös atyaég, ez nagyon gáz :D Remélem az ilyennek nem is lesz felesége...
2020. ápr. 16. 08:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt szokták mondani, hogy csak lakva ismerni ki mindenkit. Ha te úgy gondolod nem bírod tovább akkor válts.
2020. ápr. 16. 14:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálatok mi a szitu, mi ez a rossz tulajdonság?
2020. ápr. 16. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!