Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok hazudik?

Figyelt kérdés
A párommal mostanában esténként elköszönünk és azt mondja hogy fekszik de még fél órát fenn van. Megkérdeztem hogy mit csinál és az anyukájával beszélget. De akárhányszor beszélgetünk mindig ezt mondja. Nekem ez már nagyon furcsa meg nagyon rossz érzésem van mint ha hazudna.

2020. ápr. 11. 00:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Tehát az 100%, hogy nem alszik elköszönés után rögtön, szerintem ezt senki sem tagadhatja. Akkor megmondta volna neked, hogy szerinte rossz a messenger, de amúgy tényleg elmegy aludni. Biztosan nem hazudta volna, hogy az anyjával beszél.

A kérdés itt csak az, hogy mit csinál alvás helyett. Valóban az anyjával beszél, vagy játszik/videókat néz/mással beszél/stb... ? És ha nem az anyjával beszél (elég valószínű), akkor miért érzi úgy, hogy hazudnia kell erről. Miért inkább azt csinálja, ahelyett, hogy veled beszélne még.

Ezeket kell tisztázni igazából. Mióta vagytok együtt és mennyire jó egyébként ez a kapcsolat?

2020. ápr. 11. 13:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Vagy lehet én értettem félre, de ez rendszeres, nem?

Ha csak 1-2szer fordult elő, akkor viszont tényleg nem nagyon van okod aggódni.

2020. ápr. 11. 13:06
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

"A kérdező nem csak ismerkedik ezzel a személlyel, vagy nem csak összejárnak kefélni, hanem kapcsolatban vannak."

Mert szerinted akik kapcsolatban vannak, azoknak folyamatosan egymás nyakán kell lógni? Azoknak nem lehet szüksége naponta 1-fél órára, amit csak magukban, nyugalomban tölthetnek?

Na szerintem pont ezért füllent. Mert a nő egyből letámadná, ha elmondaná az igazat, hogy "mit képzelsz, hiszen együtt vagyunk, igenis beszéljél velem!" Abból következtetve, hogy egyből összeesküvés elméleteket gyárt, azt nézi meddig van fent, számon kéri és féltékenykedik, ez egy igen csak lehetséges eshetőség.

2020. ápr. 11. 13:20
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

Természetesen nekem is van szükségem egyedüllétre, sőt, nagyon sokra, átlagtól többre.

Csak én nem hazudok olyanokat, hogy anyukámmal beszélek, hanem megmondom kerek perec, hogy énidő volt. Elég szánalmas szerintem ilyen kifogásokat találni.

Meg azért a legtöbb embernek talán a nyugalmas, magában töltött idő nem a facebookon lógást jelenti.

2020. ápr. 11. 13:25
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

Még le is írtam, hogy én minden este youtube videókat nézek elalvás előtt, vagy esetleg valami filmet/sorozatot megnézek, olvasok. Tehát senki sem beszélt arról, hogy minden másodpercben beszélni kell a másikkal. De ahogy te írtad, lekezelően, “unok veled beszélni”, na ez szerintem nem normális hozzáállás. Én nem azért töltök magammal időt, mert unom a másikat, hanem csak mert kell a magány, én is ilyen típus vagyok.

És itt az ad gyanút a dolgokra, hogy a párja elérhető messengeren, de ezt már kifejtettem.

Én úgy gondolom jobb lenne megbeszélni a dolgokat, és nem nevetséges hazugságokat kitalálni, mert ez csak ront a helyzeten.

És én egy szóval nem mondtam, hogy a kérdezőt csalja a barátja. Honnan tudnám? Így főleg nem tudhatom, hogy egyiküket sem ismerem, de amúgy sem lehetne soha megmondani. Annyit írtam, hogy ez azért nem annyira természetes helyzet, és, hogy én megértem, ha kattog az agya kicsit rajta.

2020. ápr. 11. 13:35
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is jobb lenne megbeszélni, de értsétek meg, hogy a kérdező eddigi viselkedéséből ítélve nem csodálnám, ha félne a reakciójától ha elmondaná az igazat.
2020. ápr. 11. 13:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Ő se különb! Folyton megkérdezi hogy kivel és mit beszélgetek szóval ő még rosszabb mint én!
2020. ápr. 11. 20:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egymásra találtatok :)
2020. ápr. 11. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!