Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak fontosabb a munka, mint a párkapcsolata? Több lent.

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt, mindketten dolgozunk és tanulunk. A korona miatt az én munkahelyem ideiglenesen bezárt, és nem tudom, mikor mehetek vissza, a barátom egyéni vállalkozó, ő írja a beosztását. Az a problémám, hogy bár dolgozhatna simán csak 40 órát hetente, mert nagyon jó órabérben van, ő inkább 60-70 órázik, és így jóformán alig látom. Amikor itthon van, akkor még papírmunkázik rengeteget, sorozatot néz, beszélni csak akkor beszélünk, ha én hozzászólok. Segítek neki a papírmunkában amennyit csak tudok; amíg távol van, rendberakom a lakást, mosok, főzök ebédet, persze magammal is foglalkozok, hogy valahogyan elteljen az idő. Heti fél/egy napot kapok tőle ami kettőnké, de akkor is sokat hívogatják a munkatársai, illetve van hogy előre meg kell csinálnia a papírmunkát.

Na most én így nagyon magányos vagyok, nem igazán találkozok senkivel, a chatelés számomra nem ugyanaz. Jól keres a párom, simán megtehetné hogy amíg én is itthon vagyok, egyszer kivesz 3 napot, hogy azt együtt töltsük, de nem, mert inkább dolgozik. Szerintem nem önzőség hogy vágyok a társam figyelmére, de úgy érzem, ő a munkáját már lassan jobban szereti, mint engem.

A lakhatásért nem kell fizetnünk, neki az autója a munkaeszköze, azt kell fenntartania, úgyhogy végképp nem értem, miért kell másfélszer annyit dolgozni, mint egy sima teljes munkaidősnek? Elég munkamániás, és attól tartok ez csak rosszabb lesz. Volt valaki hasonló helyzetben? Nektek hogy alakult a kapcsolatotok a munkamániás párotokkal? Bármi ötlet, hogyan legyek neki fontosabb? Nagyon rossz, hogy mindenkivel kedves, törődő és figyelmes, csak én érzem magam "megtűrve".

Plusz: ami nálunk konfliktust szokott okozni, az a régi munkahelyén való flörtölés a női kollégáival (már együtt volt velem abban az időben). Ezt ő maga vallotta be, de tagadja, hogy bármi komoly lenne. Egyszer viszont találkoztam a lánnyal akivel a legtöbbet kavart, és akivel még hírbe is hozták, és azt láttam a páromon, hogy sokkal de sokkal jobban elvan azzal a lánnyal mint velem, végig mosolygott, közvetlen volt vele és kezdeményező, totál más, mint amilyen velem szokott lenni, és ez is rosszul esett. Amikor az a lány szomorú volt, az éjszaka közepén ment megvigasztalni, amikor én sírtam előtte többször is, simán csak gépezett tovább. Szerintetek?

2020. ápr. 9. 11:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

én nő vagyok és egyetértek saját oldalamról #18-el de csak addig, a pontig hogy egy nő ne keressen többet, mint egy férfi, ha mindketten sz*rnak bele az más, de ha a nő az ambiciózusabb, törtetőbb az nagyon rossz irányba viheti a dolgokat.

Ilyen családban nőttem fel. Anyám most 600 nettót keres, apám még mindig 80 nettó körül.

Mi ennek az eredménye? Anyukámat sosem láttam, kislányként nagyon hiányzott, idegrendszeri és emésztőrendszeri megbetegedései vannak, mert a egyedül vitte a hátán a dolgokat. mert igen, mikor kisgyerek voltam húst sem ettünk ,mert nem volt rá pénz... apámra meg nem lehetett számítani. Hogy eltartsa a családot? hagyjuk már 1 éves voltam mikor anyám ment vissza már dolgozni. Nagyanyám vigyázott rám, meg bölcsiztettek amitn lehetett. Mert ha anyám nem dolgozik éhen halunk.

plusz anyu hordta otthon a nadrágot, ő engedett el minket, ő döntött mindenről, cserébe apám meg folyamatosan kompenzált és terrorizált minket lelkileg, volt hogy testileg. igy próbálta kivívni a tisztelet, amit amúgy nem kapott meg. miért kapott volna? csak azért mert az apánk? amúgy meg kakál bele mindenbe és anyámtól meg tőlünk ÉRTED A GYEREKEITŐL kér pénzt... mire? nem kicsit szürreális a dolog.

Szóval igen Én nem vagyok hajlandó olyan férfival kezdeni, akiben minimális ambíció sincsen. Lehet vele tervezni, láttam hogy anyám is tervezett egy ilyen férfival és mi lett belőle. én ebből nem kérek az tuti.

2020. ápr. 9. 14:21
 22/27 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: bocsi kérdező hoyg ennyire ment más irányba a dolog. lényeg hogy örülj hogy ilyen törető a párod, tanulgass te is tanfolyam jó megoldás :)
2020. ápr. 9. 14:26
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

egy korosabb munkamániás férfi válaszát olvassátok.

Régen én is sokat dolgoztam, most így 40 év felett már nem.

Nézzük:

Jött ez a korona vírus, sokan sírnak mi történik, elmondom mi történik a családunkban:

A gyerekek az udvaron játszanak, idáig én is kinn játszottam velük.

a feleségem napozik.

Igazából mindegy hogy ez a pangás van, nincs munka, nem történik semmi. Ha jövő ilyenkor ugyanez lesz, se történik semmi. Ha még 1 év akkor se.

Most elgondolkodtam, hogy értem, sokat dolgoztam. Mit veszítettem ? Effektív semmit. Most mit nyertem ? Azt,hogy most sincs gond. A legnagyobb gondom az, hogy így hogy megyünk nyaralni külföldre.

Szerintem kérdező foglald el magad.. Komolyan.. Miért nem tanulsz meg még 1 nyelvet, miért nem olvasol, annyi de annyi lehetőség van, nem hiszem hogy mindent kiaknáztál, csak nézz körbe, és találsz programot.

A flörtölés más dolog, ilyet nem csináltam így nem értek hozzá :)

2020. ápr. 9. 16:34
 24/27 A kérdező kommentje:
Nézzétek, nekem nem az a problémám hogy dolgozik, hanem hogy a rugalmas munkaideje ellenére inkább elnézi, hogy magányos vagyok, minthogy tenne azért, hogy ne legyek az. Szeretem őt és igyekszem támogatni, de nem nézem szó nélkül, hogy a kapcsolatunk a munka rovására megy.
2020. ápr. 9. 17:27
 25/27 anonim ***** válasza:
Egy bentlakásos házvezetőnőt el tudok képzelni abban a helyzetben, amiben te vagy. Kérdés, hogy ő hajlandó-e változtatni ezen. Ha nem, akkor tudod, mi a teendőd.
2020. ápr. 9. 18:06
 26/27 anonim ***** válasza:

"én nő vagyok és egyetértek saját oldalamról #18-el de csak addig, a pontig hogy egy nő ne keressen többet, mint egy férfi"

Emberfüggő. Nekem a volt feleségem kezdett el versenyezni velem, mert a bevételeink között 10x-es volt a különbség. Elkezdett lehúzni, ócsárólni, mert miért nem ő. Miért nem ő? Mert 26 évesen még a bulika volt az élete azért nem ő, én meg 14 éves korom óta nyomom az ipart. Nah ezért nem, nem véletlen csak "volt" feleségem. Most a mamahotel az jobb ezekszerint, minthogy értékelte volt a saját önálló életet, önálló lakásban/házban ami nem albérlet, és amihez egy rohadt nagy nullát tett hozzá mint anyagilag, mint szellemileg.

2020. ápr. 11. 09:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Én és a párom sikeresek vagyunk a munkánkban de napi 8 órát dolgozunk mind a ketten a többi idő a családé. A párod munkamániás de az furcsa, hogy éjszaka is át megy vigasztalni a volt barátnőjét. Nem tudom mi lesz ennek a viselkedésnek a vége.
2020. ápr. 11. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!