Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm az erkélyen kiabálja hogy munkanélküli lettem?
Elvesztettem az állásomat, így is eléggé szégyellem. Ehhez képest mindenre az a válasza a leghangosabban, hogy te úgyis ráérsz, mert nincs munkahelyed! Mindennel kapcsolatban ezt mondja! Gábor menjél tedd be a mosást, te úgyis ráérsz egész nap munkanélküliként. Gábor, vasald ki a ruhákat, úgysincs más dolgod, amíg én dolgozom. Mindezt legtöbbször úgy időzíti hogy 10-ből 9-szer a teraszról kiabál be nekem vagy ott mondja. Már kezdem azt hinni hogy direkt csinálja. Amikor kintvannak a szomszédok és látja őket akkor még hangosabban szokta mondani. Ráadásul egy 60 lakásos ház és most mindenki otthon van.
Mennék én dolgozni, csak most interjúk sincsenek sehol. Kaptam ígéretet hogy videointerjú lesz majd több cégnél is, de hozzátették hogy azért majd ha lehet személyesen is megismernének.
Női hozzászólások: Lényege, hogy lusta vagy, megérdemled h "leégessen", csináld jobban..
Férfi hozzászólások: Dobd ki (jogosan).
Ha forditva lenne a női válaszok megváltoznának, micsoda kettős mérce... Nem irigyellek, kifogtál egy gyökeret. Utcára vele, üvöltözzön ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!