Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél/éreznél, ha terhes barátnődről kiderülne, hogy elhallgatott egy örökbeadást?
Itt a kedvenc dumám "véletlenül terhes lett"
Érdekes nekem még nincs gyerekem,pedig pár prostiban megfordultám már én is :)
Neee gyerekek.Olyan nincs,hogy veletlenül teherbe esett.Ha beléd megy a majter akkor miert vagy meglepődve.Mi műkodik az illető agyában,vagy mi nem..?
Ha te vagy a ferfi: marpedig eleg fontos a mult, hiszen ugy tunik a par het alatt megsem beszeltetek meg mindent (szerintem nem is lehet). Tok oszinten, mennyiben befolyasolja ez a kapcsolatotokat? En az orokbefogadasrol azt gondolom h hozott egy felelossegteljes dontest, felmerte h nem tudja felnevelni es ahelyett h abortusszal elvetette volna v amikor megszuletik a kerti budiba fojtja, lehetoseget biztositott neki h boldog, valoszinuleg teljes csaladi eletet eljen masokkal.
Az h felelotlenul 2x teherbe esett....jo ne minositsuk..., de most itt a lehetoseg h a masodik gyerekevel ne ez tortenjen.
Ha te vagy a no: mondd el mielobb. Fogalmam sincs az illeto h reagalna, de hazugsagokra nem erdemes epiteni egy csaladot.
3!
Mit vársz az egyszerű emberektől ha még az officialos papok és félre lépnek a kiskorúakkal?:)
6!
Ha nem vedekeztek,akkor miert van meglepodve,hogy teherbe esett?Ha vedekeztt volna akkor nem tudott volna teherbe esni.Nem is olyan bonyolult latod buksi?
Miért nem védekeztetek? Eszem megáll.
"de nagy örömmel, szerelemmel megtartják"
FÉl év múlva őt is örökbe adod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!