Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leendő párom akit tiszta szívből szeretek, elhatározásra jutott hogy szakít a barátnőjével hogy velem lehessen, és beteljesüljon az álmunk, a csaj viszont közli a szakítás másnapján hogy terhes. Mit tennétek a helyemben?
Elengednetek a csávót, vagy mellette maradnatok akkor is ha az exe megtartja a gyereket. Nyilván nem szeretném elvenni egy gyereknek sem az apját, de a srác csak a gyerek miatt nem fog a csajjal maradni.
A srác hallani sem akar erről a kapcsolatrol és gyerekről, a csaj pedig az elvetetesrol.
A helyzet nem egyszerű, negatív véleményt legyszi mellőzzük.
Leendő párom 😂😂😂😂😂😂
Bąsztál volna szinglivel, nyomorék.
Klasszikus történet. Apuka félrebszott inkább, mint időben lelépjen. Szr volt a kapcsolat, de azért még megbszta anyucit is otthon védekezés nélkül, amíg nem biztos a másik nő. Gondold végig, rájössz, amire én.
Anyuci szokás szerint nem vette észre a nyilvánvaló jeleket, vagy struccpolitikát folytatott, mert ez a legkönnyebb. Inkább teherbeesett, csak ne maradjon a pasi nélkül. Ez a reménye, kérdés, hogy miben is reménykedik? A csodában?
Tanulság:mindkettő hülye.
Ki szívja meg a legjobban? A gyerek.
Kérdés:Te komolyan ennyire hülye vagy, hogy ebbe bele akarsz keveredni? Aranyból van a fsza a csávónak?
Őszintén? Valószínűleg akkorát csalódnék a "páromban", hogy marhára nem lenne többet hozzá kedvem.
Elvileg nem szereti már a csajt, mert téged szeret, de azért megk.ja. Természetesen óvszer nélkül, hogy máshogy?
Szerinted ez normális?
Hát marhára szerethet... Hadd találjam ki, bemesélte, hogy már rég nem szexelnek? Akkor biztos a Mikulástól terhes...
Nem tudom, nem nagyon bíznék se a pasiban, se a "terhes" csajban
Megmondanám a férfinak, döntse el kit akar, azt ha a családot, szépen lelépnék.
31n
9es, én kérdés nélkül lépnék le.
De ha már itt tartunk kérdező, hogy tudtál ilyenbe belekeveredni?
A csávó tényleg tudhat valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!