Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte kérdésre várok őszinte, akár nyers válaszokat, Szerintetek mit jelent az, amikor egy fiú ezt csinálja?
Fölösleges ezen agyalni. Egy kapcsolat két emberen áll, ha ő nem tesz bele semmit akkor lépj tovább, mert csak magadat szívatod. Az indok tökmindegy.
Amúgy az én első gondolatom az volt, hogy lehet ilyen antiszociális incel aki vágyna valakire de nincs eléggé rendben ahhoz, hogy valóban kapcsolatban legyen, és ezt ő is tudja. Csak azért gondoltam ezt, mert ismerek ilyet élőben, és hasonló esetet is mint a tiétek.
De persze az is lehet, hogy valójában nagy casanova és talált mást.
Mindegy is, inkább szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert így csak hiú ábrándokat fogsz kergetni, ha ezt tovább folytatod.
" lehet ilyen antiszociális incel aki vágyna valakire de nincs eléggé rendben ahhoz, hogy valóban kapcsolatban legyen, és ezt ő is tudja."
Az ilyenek nem szoktak annyira józanok lenni, hogy tudjátk, hogy nincsenek rendben.
Sokkal inkább minden szembejövő nőnél meggyőzik magukat, hogy pont az a csaj mégsem méltó hozzájuk, ők ennél jobbat érdemelnek (van ilyen haverom, volt lány, aki egy közös csoportos nyaralásnál gyakorlatilag felajánlotta magát, ő meg egy fél óra alatt eljutott onnan, hogy "végre lesz nőm" oda, hogy "ez a csaj kevés nekem".
Egyébként simán lehet, hogy van valakije melletted, egy kis maszatolás még belefért neki, most viszont nem akar többet kockáztatni.
A másik, hogy nem igazán vagy az esete, csak nagyon szeretett volna valamit, és ennyit mert.
"Az ilyenek nem szoktak annyira józanok lenni, hogy tudjátk, hogy nincsenek rendben."
Már megbocsáss, de írtam, hogy személyesen ismerem, csak tudjam már miről beszélek. Igenis tudja magáról, hogy incel, és hogy kevés lenne egy nőhöz, amit büszkén hangoztat is. Mellé egy komplexusos, paranoiás, antiszociális sggfej. És ezt is el is mondta a nőnek akivel ismerkedett egyszer, ezért mondom, hogy ismerek hasonló esetet. (Kérdésben: "szociális fóbiájára fogja".)
Nyers vélemény?
Szerintem az nonszensz, hogy szociális fóbiája lett hirtelen. Ha volt is, akkor egyik napról a másikra nem válik ilyen magas szintűvé.
- Hol ismerkedtetek meg? Ha esetleg tinderen és társain, akkor hatalmas eséllyel talált valakit.
- Szerintem talomban tart téged.
- Lehet az a probléma, hogy hónapokat vártál a szexel. Sajnos a mai világban mindenki egyből akar mindent.
Azt tanácsolom neked, hogy boríts rá fátylat... Nem éri meg ezzel a fiúval foglalkozni. Nem komoly.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!