Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még esély helyrehozni?
Hát nem kellesz neki, ez az igazság.
Dehogy keres ő komoly kapcsolatot, ez mese habbal.
Felmentem pár éve egy társkeresőre, belebotlottam pár ismerősömbe, akiknél az volt ki írva a mit keres részhez, hogy ismerkedés,tartós kapcsolat. Jelzem házas emberek, családdal, gyerekkel..
Szóval...
Neki szex kell, mindig mással, egyszerre több partnerrel.
Ha azt írja ki hogy ezt keresi, igen csak a ribik keresnék meg amire ő nem vágyik.
Egy nő, aki komoly kapcsolatot keres, oda adóbb,gondoskodóbb mint egy szexéhes ribi.
Ha komoly kapcsolat kell neki, nincs szex az első randin, már ha ennyire ezt a hülyeséget vallja amit írtál.
Mi baja az ott alvással? Egy éjszakás kalandokról is hallottam és ott is volt alvás, mert egy éjszakáról van szó, nem egy kóbor numeráról, ezt nem illik keverni.
Én párommal az első talin éjszakai fürdőbe mentünk, nem nyomult mint egy idióta, ezzel levett a lábamról, igen volt szex, igen ott aludtam,és ennek már 7 éve...
Kérdezz rá, hogy pontosan mit akar? Ez az ismerjük meg egymást, randizgassunk duma, ez gáz. Mert tudja hogy nem tud elvinni sehova.
Akkor hívjon el magához, nézzetek filmet, beszélgessetek, ismerkedjetek, nincs szex,és hazamész...ez tetszik majd neki?
Aki társkeresőn van ilyen fiatalon annak nem egy nő kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!