Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha a párotok be feküdne büdös lábbal az ágyba?
Figyelt kérdés
Már nem 1x-2x fordult elő. Szólok akkor meg én vagyok a mindig morgó, bunkó. Engem nagyon zavar, de nem érti meg, hogy ahányszor ilyeneket csinál, annyiszor fogok veszekedni vele, mert szóvá teszem2020. ápr. 5. 09:02
1/17 anonim válasza:
Nem szeret fürödni. Én se amúgy🤣👍🏻
2/17 BigUncleZ válasza:
Hát én ágyba feküdni csak este szoktam fürdés után.Napközben meg zokniban vagyok otthon nyilván, meg tudom, hogy kicsit kellemetlen szaga van.
Ha párod nincs tekintettel rád akkor egy bunkó.Igazából ennyi.
4/17 anonim válasza:
Elküldeném fürödni. Ennyi. Ha meg hisztizik, akkor meg mondanám, hogy büdös lábbal alhat a kanapén, ha nagyon nem tetszik valami.
5/17 anonim válasza:
Veszekedés helyett normálisan beszéld meg vele pl, hogy nem tetszik, hogy büdös a lába, és akkor talán nem sértődés lesz, hanem megérti...
6/17 anonim válasza:
Ez Téged is minősít... Milyen lehet a farka...
7/17 anonim válasza:
De sok bajotok van nektek asszonyoknak 😂
8/17 anonim válasza:
Ilyen igénytelen emberekkel nem lehet normálisan beszélni, az lenne a válasz hogy miért szekálja. Vagy megszokod vagy megszöksz. Tiszta ágyba koszosan, bűzölgő lábbal befeküdni veled szemben nettó szemtelenség. Pontozzatok le....
31/F
9/17 anonim válasza:
Nőnél elnézném, mert lábfétisem van. Tisztára nyalnám neki.
10/17 anonim válasza:
Mellém biztos nem feküdne!Így van is valami amúgy?Bele sem merek gondolni ha a lába büdös....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!