Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet azt érezni hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azt érezni hogy egy kapcsolat működne-e ujra vagy sem?

Figyelt kérdés
Szakitás után 1 hónappal találkoztunk ujra volt bnőmmel hogy megprobáljuk ujra, ő is akarta, de a második randin mondta hogy ugy érzi hogy nem menne, az eszével akarja de a szive nem ezt sugja. Ő egyszerűen csak kiszeretett belőlem, ha időbe szólt volna hogy kezd kiszeretni belőlem akkor felrázhattuk volna a kapcsolatot, de mindig csak időt adott magának hátha, és én már csak a végén tudtam meg hogy mi is a helyzet. De egy olyan nő aki nem egy pasizos,bulizos tipus, az miértnem probálja meg ujbol azzal a sráccal aki mindent megtett érte, akivel régen nagyon jo volt, és még mindig nagyon szereti? Ezt nem értem én.
2008. nov. 21. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:

.. Hát én értem. Őszintén szólva, kicsit ismerős a dolog. Sajnos van ilyen, hogy az egyik fél, .. csak úgy kiszeret. Fokozatosan ugyan. Tudat alatt is van egy skála.. amin értékeljük állandóan a dolgokat, és egy idő után ha az lemegy nullára...

Én eljutottam odáig, hogy szerintem egyfajta titokzatosságot örökké meg kell őrizni, ahhoz hogy egy szerelem ... mondjuk örökké tartson. :)

Vagy nem is tudom, végül is sok minden kell egy jó kapcsolathoz...

A kérdésed pedig: Igen, lehet érezni. Mert ismered annyira magad, hogy tudod, fog-e menni vagy sem. A volt barátnőd valószínűleg biztos benne, hogy neki ez nem fog menni. Érzi. És nincs mit tenni, ha egyszer a szív ellenkezik.. Fogadd el a döntését, és engedd el! Minél hamarabb elengeded, annál hamarabb lehetsz Te is újra boldog.

2008. nov. 21. 21:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Tudom hogy elkéne engednem de nehéz, minden este vele álmodok, nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá, és iszonyuan szerelmes vagyok belé. :S Remélem az idő segit...
2008. nov. 21. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez. Csak kicsit máshogy. Szóval pontosan tudom, mi ez.. egy mókuskerék.. szinte már bele lehet őrülni. Én sem tudom, mi a titka. Eddig arra jutottam, hogy kéne egy új szerelem....Hány éves vagy? :)
2008. nov. 21. 21:40
 4/6 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok. Erre énis rájöttem hogy kéne egy uj szerelem, lehet akkor uj meglátásba kerülne ezaz egész helyzet, és sikerülne elfelejtenem őt... Nálatok mi volt a helyzet? Hogy érted hogy mókuskerék?
2008. nov. 21. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Írj msn-en, ott egy kicsit egyszerűbb. :) Szívesen beszélgetnék veled, én 17 éves vagyok. (lafille@citromail.hu)
2008. nov. 21. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Felvettelek! :)
2008. nov. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!