Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha a barátom nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a barátom nagyon ideges azért, mert csinosan öltözöm és sminkelek munkahelyre?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fontos, hogy csinos legyek. Diplomám van és jól fizető irodai munkám, a legtöbb ember ehhez a céghez eléggé puccba vágja magát nap mint nap. Én nem találkozom ügyfelekkel, ezért nekem nem kell kosztüm, viszont simán fel lehet venni combközépig érő miniszoknyákat (vagy egyberuhát, ami térd fölé ér szintén), és pedig általában ilyenben járok, hozzá fekete harisnya, felülre meg kisvirágos vagy pöttyös blúz, esetleg feszes garbó. Egyáltalán nincs kint sem a mellem, sem a fenekem.

A párom mégis nagyon ideges, azt mondja, ez munkahelyre qrvás, nem normális, lejáratom magam és őt is, párkapcsolatban élő nőnek utcára sem kellene így öltöznie, bohócot csinálok belőle, stb. stb.

Már a szakításon gondolkozom. Hogyan értessem meg vele, hogy ebben nincs semmi, és a többi nő is így öltözik a munkahelyen?

2020. márc. 31. 18:51
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
66%
Ne foglalkozz ezekkel a válaszadókkal, valami nincs rendben velük. A párodnak nincs joga ezt megszabni. Ha nem tudjátok megbeszélni, és nem fog változtatni, akkor nem kell erőltetni a kapcsolatot.
2020. ápr. 1. 20:04
 42/45 anonim ***** válasza:
0%
Eddig mindenki egyetértett azzal 1 emberen kívül, hogy nem szabhatja meg mit vehet fel, de ne zavarjon. Sztem nem nagyon jártak még irodában, akiknek nem szúrnak szemet a linkelt ruházatok.
2020. ápr. 1. 20:15
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha az irodában nincs megszabva, hogy miben lehet lenni, és nem szóltak még a kérdezőnek, akkor nyugodtan lehet ilyenekben. Irodából is van ezer féle. Van, ahol kosztümben járnak, van, ahol nincs megszabva, és általában farmer-póló kombóban vannak. Neked nincs elég tapasztalatod, ha szerinted minden irodában egy adott módon öltözködnek.

Tipikusan olyan embernek tűnsz, kedves válaszoló, aki az iskolákban is legszívesebben bevezettetné az egyenruhát.

2020. ápr. 1. 20:21
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre pedig a végső válasz: ez így nem normális.

Bár nem az öltözködéseddel kapcsolatban kértél véleményt, de azért arról is megmondom, hogy nem öltözködsz kirívóan. Annyi, hogy ez egy nőiesebb stílus, amit képviselsz, de abszolút nem kirívó. Én mindenhol találkozok ettől sokkal többet mutató ruhákat viselő nőkkel, de szerintem még azzal sincs baj.

Az a baj, hogy a párod nagyon szélsőségesen látja a dolgokat. Nagyon nem normális, hogy így gondolkozik, és nem tudom, hogy meg tudnád értetni-e vele, hogy nem azért öltözködsz így, és nem azért sminkelsz, mert tetszeni akarsz más férfiaknak, hanem mert ez vagy te. Te így érzed jól magad, így vagy önmagad. Nem tudom, hogy hol él a párod... azt hiszi, hogy csak az csinosítja magát, aki férfit vadászik magának? Aki pedig már kapcsolatban van, az nem is foglalkozhat a külsejével?

A másik probléma pedig, hogy a barátod nagyon lekezelően beszél. Oké, ha zavarja és elmondja... de így fogalmazni, hogy k.vás? Leégeted magad? Őt leégeted?!

Ne haragudj, de ha nekem ilyeneket mondana a párom, én rögtön kiábrándulnék belőle.

A leírtak alapján nem tudom elképzelni, hogy egykönnyen el fogja ezt fogadni. Nem csodálkozom, hogy a szakításon gondolkozol. Senki sem érdemli meg, hogy a párja korlátozza ilyenekben. Ne veszítsd el önmagad miatta.

2020. ápr. 2. 13:17
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, kirívó helyett talán inkább a kihívó* szót akartam használni.:) De egyik sem vagy.
2020. ápr. 2. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!