Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a barátom nagyon ideges azért, mert csinosan öltözöm és sminkelek munkahelyre?
Nekem nagyon fontos, hogy csinos legyek. Diplomám van és jól fizető irodai munkám, a legtöbb ember ehhez a céghez eléggé puccba vágja magát nap mint nap. Én nem találkozom ügyfelekkel, ezért nekem nem kell kosztüm, viszont simán fel lehet venni combközépig érő miniszoknyákat (vagy egyberuhát, ami térd fölé ér szintén), és pedig általában ilyenben járok, hozzá fekete harisnya, felülre meg kisvirágos vagy pöttyös blúz, esetleg feszes garbó. Egyáltalán nincs kint sem a mellem, sem a fenekem.
A párom mégis nagyon ideges, azt mondja, ez munkahelyre qrvás, nem normális, lejáratom magam és őt is, párkapcsolatban élő nőnek utcára sem kellene így öltöznie, bohócot csinálok belőle, stb. stb.
Már a szakításon gondolkozom. Hogyan értessem meg vele, hogy ebben nincs semmi, és a többi nő is így öltözik a munkahelyen?
Sztem ez amúgy troll kérdés, ilyen nincs hogy ezeket a ruháat vki komolyan gondolja, hogy felhozza példaként, mint normális irodai viselet:)
Meg a válaszadók "szánalmasan vergődnek", de a kérdező minden válaszából ordít a passzív agresszió, és képtelen elfogadni bármilyen álláspontot azon kívül, hogy igen, ő hibátlan és a helynek tökéletesen megfelelő a pöttyösb blúz narancssárga szoknyával...
ennyire korlátolt nem lehet valaki, sztem ez kamu kérdés
Nem normális. A párod irányítani akar és úgy tekint rád, mint a tulajdonára. Neurotikus, kisajátító személyiség, és az életed virágozni fog nélküle.
Másrészről pedig ha egy ember így beszélne velem, és k-rvásnak hívna, az lenne az utolsó alkalom, hogy hozzám szól.
Igen, képtelen vagyok elfogadni, és azzal sem lehet jönni, hogy akkor minek írok kérdést, mivel a kérdésem nem az volt, hogy normálisak-e a ruháim.
Amiket linkeltem, azok amúgy sem az én ruháim, nem veszek fel narancssárga szoknyát lila pöttyös blúzzal (egyszerre 2 szín van általában rajtam, ha pedig élénkebb színű szoknya van rajtam, akkor a felső fekete vagy fehér vagy szürke, vagy ha a felső élénk, akkor a szoknya fekete), inkább a hossz és a fazon miatt linkeltem azokat a ruhákat. az én összeállításaim egyszerűbbek.
Én pontosan tudom, hogy az irodai normának megfelel nálunk (külföldi multicég amúgy), és meg vagyok elégedve magammal és a stílusommal, világ életemben szoknyákat szerettem hordani, és a virágmintát is szeretem (és abban aztán semmi oda nem illő nincs). Nem fog ettől eltántorítani senki, az életben kizárólag elismerő szavakat kapok (a párom sem azt mondja, hogy rossz vagy nevetséges, hanem szimplán féltékenykedik). Az sem igaz, hogy ne vennének komolyan, nem WC papírnak beillő diplomám van, és csak 3 éve dolgozom, de már most felfelé ível a karrierem. Szóval ez sem téma.
Írhattok még 20 kommentet 20000 röhögő fejjel és alázási próbálkozással, nem fog érdekelni és nem fogok másképp öltözni.
Nem normális, hogy beleszól, azonnal dobd ki.
Teljesen korrektül öltözködsz, semmi nagyon különleges nincs benne. De ha punk lennél, és szegecses ruhákban járnál, abba sem szólhatna bele. Ha nem tetszik neki, amilyen vagy, akkor ne legyen veled.
Gondolkodás nélkül szakítanék vele.
Te raktad ki ezeket a furcsa öltözékeket. Nem tehetek róla, hogy egész életemben azzal foglalkozom, hogy különböző irodákba járok be IT-s ként, mégse láttam még sose ilyen narancssárga szoknyás embereket.
Akkor meg miért olyan marha nehéz elfogadni, hogy van aki szerint fura, mások szerint meg nem. Te magad tetted itt ki mindenkinek, akkor viseld a véleményeket.
A kérdés meg így nem kérdés, mert annyira szuggesztív, hogy nem lehet rá érdemben válaszolni. Nem, nem normális, hogy így reagál a párod. Néhány ember szerint ettől függetlenül azért nem a legnormálisabbak ezek az öltözékek se. Ennyi.
Még százszor beírhatod hogy veled biztos hogy minden rendben, semmi jelentősége. Mit nyersz ebből a kérdésből?
"Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol az öltözékemről, hanem az, hogy normális-e, hogy a párom bele akar szólni"
Ha a kérdést függetlenítjük az öltözékedtől (nem mondhatunk róla véleményt) és kizárólag a barátodra szűkítjük, akkor nem lehet rá válaszolni, maximum a barátodat fikázása lesz belőle. Erre vagy kíváncsi vagy ez a célod? A válaszaidból viszont az derül ki, hogy random anonim véleményeket is nehezen viseled el
Kérdező kirak egy ötkilométeres posztot, ahol pöttyös blúz, sárgaszoknya, nyárimintás ruha van linkelve, mint normális, nem nevetséges irodai öltözék.
Amikor emberek megjegyzik, hogy annyira azért számukra ezek az öltözékek, amiket ő maga linkelt be, nem megszokottak, nem képes elfogadni, és úgy tesz, mintha független lenne az öltözékétől a barátja reakciója, mikor abból indul ki. Azért mégis van hozzá köze. Attól nem válik normálissá a reakció, de ezek a ruhák sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!