Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vékony csinos vs. Testes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony csinos vs. Testes és nem vonzó?

Figyelt kérdés

Már többen írták itt a fórumon, meg a való életben is sok férfi állítja, hogy a csinos, vékony nők nem aktívak a szexben, viszont a testesebb nők pedig egy vadállatok. Viszont én inkább a nőket kérdezném meg, hogy ti is ezt tapasztaljátok? A libidóval kapcsolatos dolog tényleg megállja a helyét a fenti kijelentéseket figyelembe véve?

Van olyan vékony, szexi nő, akit nem kíván a férje vagy a társa? A női oldalról meg csak azt hallom, hogy a férjük nem kívánja őket, de azt nem írják le, hogy hogy néznek ki. Egy pici felesleg az kb. 50kg-os nő esetén 4-5kg, de a 70-80kg alap testsúly már nem az. A feleségek mennyire biztosak abban, hogy a külsejük szexuálisan vonzó a párjuk felé? Lehetséges hogy már régen csak a közös háztartás és a gyerek tartja össze a kapcsolatukat?

A férfiaktól is kérdeznék! Miért nem vonzódtok a párotokhoz szexuálisan? Mi az oka annak, hogy passzívvá váltatok. Miért kerestek szeretőt?

Mivel a fórum névtelen, így elég izgalmas lenne olvasni a valódi okokat.

2020. márc. 31. 12:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A férfiakra hogyan hat az elutasítás? Vagyis a kapcsolaton belüli sorozatos elutasítás? Abban nem hiszek, hogy minden férfinak jut szerető, sőt inkább úgy gondolom, hogy maga a szeretői státusz is egy magasabb szintű dolog.

Azok a férfiak mit tesznek vagy hogyan élik meg akiket elutasítanak, de nem képesek szeretőt tartani, de válni sem akarnak vagy tudnak ilyen-olyan okok miatt?

2020. márc. 31. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Na akkor itt egy vélemény ami mérvadó lehet. Az én libidóm akkor a legmagasabb mikor jól eszem, (normális kajákat amit én főzök. Bulgur, zöldségek, sok víz mellé stb) mozgok, és figyelek az arcápolásra. Mert akkor vonzónak látom magam nem mellesleg fogyok is és formásodom. Amikor beüt a hízás az nálam általában valamilyen lelki problémából adódik, néha egy depresszív epizódot von maga után, és akkor maszturbálni is képtelen vagyok. Ez alapján lehet egy túlsúlyos nő is kívánós ha ő szexinek érzi magát
2020. márc. 31. 14:01
 13/17 anonim ***** válasza:
96%

Engem meg az idegesít a legjobban, hogy a vékonyhoz mindig a csinosat társítjátok itt, a telthez pedig az igénytelent, alaktalant, aki nem vonzó.

Valóban elég a férfiaknak a tény, hogy egy nő vékony? Nem számít, hogyha alaktalan, nem szép, vagy semmilyen nőies kisugárzása nincs?

Ezzel nem azt mondom, hogy aki vékony, az nem lehet csinos, de pont ugyanannyi esélye van nőiesnek, szexinek, dekoratívnak lennie egy testesebb nőnek. Én a hétköznapokban rengeteg ilyen példát látok.

Libidó: mivel én szexinek érzem magam, ezért gátlásaim sincsenek. Mivel szeretem a testem (telt), csak olyannal kezdek, akinek minimum ugyanannyira tetszem, mint magamnak, így nem szembesülök olyannal, hogy a pasi nincs megelégedve velem. Aki olyannal szexel, aki nem tartja igazán vonzónak, és eltűri a bántó bánásmódot, az nem tartja magát semmire, és valszeg ugyanazt gondolja magáról, mint az adott pasas, ha még nem rosszabbat.

2020. márc. 31. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Vékony és csinos vagyok (minden férfi szerint), és tényleg nem kíván a párom. :/

19l

2020. márc. 31. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nincs libidóm, mert a sport és szigorú étrend kinyírta.

Igazából ennyi, hajtom magam és nem hiányzik a szex. Szóval csak kívülről vagyok istennő, amúgy rá sem hederítek senkire, mert nem kívánom. Ezt általában olyannyira nem hiszik el, hogy rendszeresen vagyok lekrvázva meg ribizve, meg kapom a jobbnál jobb pletykákat magamról egy egyetemi buli vagy hasonló után... Aztán mikor megmondom, hogy mi a helyzet, csak kidülled a szemük. Senki sem hiszi el, csak mikor már elküldöm az illetőt a pokplba, mert annyira nyomul. Ez van.

2020. márc. 31. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:
5%

"Nekem nincs libidóm, mert a sport és szigorú étrend kinyírta."

Aki ennek ellenére nem változtat az életén azzal fejben komoly gondok vannak. Akkor is ha egyetemre jár.

2020. márc. 31. 16:28
 17/17 mikeXxX ***** válasza:
90%
Volt mindkettő aki vadállat volt! Na most erre mit válaszolsz? 40f
2020. ápr. 1. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!