Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyukák, ti általában milyen gyakran szoktatok szeretkezni a párotokkal?
Heti 3-4x. Nehezebb, mert nem lehet bármikor, csak ha alszanak vagy nincsenek itthon, és emiatt éjfél előtt tuti nem fekszünk le aludni, de megéri :) Ketten vannak egyébként, az első után volt egy kis visszaesés ebben, de helyrejöttünk, a második után már nem volt gond egyáltalán.
32N
Havi 1-szer, de van, hogy 2 havonta egyszer. Eleinte bántott a dolog és állandóan a szexről fantáziáltam. De már beletörődtem. Nem lehet erről vele beszélni, mert egyből felkapja a vizet, így feladtam. A gyerekek még kicsik 3 és 7 évesek. Csak azért nem hagytam még el, mert nem akarom, hogy a gyerekek apa nélkül, csonka családban nőljenek fel.
Szerintem rengeteg férfitársam lehet még így....
Ha nálatok csak havi, netán kéthavi időközben csak egyszer van, az szerintem is kevés, hiszen még fiatalok vagytok.
A feleségedet alighanem kimerítik a gyerekek, habár az egyik már 7 éves, tehát eléggé nagy.
Próbálj besegíteni a háztartásba, ne háruljon a feleségedre olyan sok munka. Ha van kert, segíts ott, ha vannak állatok, segíts ott, ha panelban laktok, segíts diót pucolni, mákot őrölni, levinni a szemetet stb., stb.
Szerencsére részemről nem. (N/24)
A párom viszont kevésbé aktív.
Én képes lennék minden gyerek alvás alatt szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!