Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, hogy mondjam, jelezzem felé?
A segítségeteket szeretném kérni!
Már 1 éve tetszik egy fiú,egy hozzánk közeli boltban dolgozik.21 éves okt-ben lesz 22.Én 16 v.ok.
De én úgy veszem észre,hogy mintha én sem lennék közömbös a számára.Mert amikor nála vásárolok/vásárlunk,mindig mosolyog,és olyan furán néz rám.És a főnöke is észrevette,hogy van valami.De mindig arra utal a főnöke,hogy össze akar hozni minket.A multkor pl.ott mentem el a srác előtt,és leejtette a kólás üveget.+mindig elrontott valamit számolás közben...
De itt most arra szeretnék kilukadni,hogy segítsetek,hogy hogy tudnám a tudtára adni,hogy tetszik nekem.Mert egy közösségi oldalon bejelöltem,és vissza is igazolt.Gondolkoztam rajta,hogy ott írnék neki-(de nem nagyon merem,mert nagyon félek,hogy visszautasít)- egy olyat,hogy:Ellenére lenne-e,ha mi 2-en járnánk?
Nincs csaja sem most.
Vagy olyan tippeket kérnék tőletek,amivel meg tudom szerezni,vagy közelebb kerülünk egymáshoz.
A válasz nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm szépen!
L/16
Mond neki ezt:
Szia, szeretsz itt dolgozni?
És ebből kialakul egy beszélgetés, ő is vissza fog majd kérdezni valamit.
20f
Azt inkább ne kérdezd, hogy szeret-e ott dolgozni, mert nem biztos, hogy a boltvezető tudtára akarja adni a véleményét.
Vegyél tőle egy nyalókát, azt' meglátjátok, mit tehettek :)
Egész nyugodtan elkérheted az msn címét. Minnél többet beszélgetsz vele,minnél több közös témátok van,annál közelebb kerültök egymáshoz és annál nagyobb az esélye,h. munka után elhívjon valahova:)Ha mégsem hív el,kezdeményezz nyugodtan
pl: ha végeztél van kedved fagyizni egyet?:D
Most akarom elkérni tőle az msn címét,csak még nem tudom, hogy kezdjek hozzá...:(
Mert azt nem írhatom neki,hogy "Szia,elszeretném kérni az msn címedet,mert közelebbről szeretnélek megismerni.":S
Valami mást kellene kitalálni,hogy ne legyen ciki,ha találkozok vele hétfőn a boltban:D
Segítsetek!:D
Ma voltunk a boltban anyámmal,és ő is ott volt.
Egyre jobban kezdem azt érezni,hogy én is bejövök neki.
Mert kint pakolászott,és akkor még úgy köszönt nekünk,hogy sziasztok.Később szóltak neki,hogy üljön be a pénztárba.Pont mentünk oda hozzá,és már akkor meg volt szelesedve:D
Amikor meg mentünk el,akkor a biztonsági őr is ott volt,az mindig úgy köszön,hogy viszlát.És most a srác eltévesztette,mert ő is úgy köszönt,hogy viszlát:DAmikor kimentünk a boltból,akkor anyám megszólal,hogy "begyagyult a srác,mert az előbb még úgy köszönt,hogy sziasztok,utána meg viszlát"...:D
Nem tudom,hogy ti hisztek-e a horoszkópotokban,de én minden nap olvasom és hiszek is benne,mert azt írta a havi horoszkópom,hogy rögtön augusztus elején szerelembe kerülök,és ez IGAZ(csak már 1 éve szerelembe estem,és azóta is).Neki is ugyanaz a h.kópja,mint nekem:)
És ezért is kérném,hogy segítsetek,hogy minél hamarabb tudjak neki írni,hogy elkérjem az msn címét:/
Csak nem nagyon merek neki írni.Félek,hogy kinevet,vagy valami:(...De nem ilyennek ismerem,hogy kinevetne:S
Adjatok bátorságot!Drukkoljatok.Mert nem tudom sokáig magamban tartani,hogy SZERETEM+tetszik nekem.
S.O.S. :D
Jaj,megtettem az 1. nagy lépést,felvettem MSN-re.És tegnap este bent is volt,csak nem mertem neki írni.Segítsetek,hogy mit írjak neki(egy kis bátorítás elkelne!!!)
(És igazatok van,hogy mostmár sajna nekünk,csajoknak kell kezdeményezni.Mert maguktól nem mernek kezdeményezni a pasik)
Csak kár,hogy nem olyan könnyű,ahogy itt írjuk egymásnak a tanácsokat :(
Segítenétek?
Húúúúúúh,megtörtént,írtunk egymásnak.Nem volt könnyű magamat rávenni,de sikerült.Írtunk mindenről...(25-30percet biztos írtunk)
Meg megérdeztem,hogy dolgozik-e holnap,és igen dolgozik.(megyek oda),hogy lássam,és hátha már ott is beszélgetünk.
Mostmár megkönnyebbültem,és nincs nagy kő már a lelkemen
SIKER!!!!!!!!!!
Holnap is írunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!