Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha engedem? Ez lenne a kapcsolat vége?
Én kétszer voltam ilyen házasság előtti helyzetben, de eszembe nem jutott, hogy mással dugjak.
Persze, amikor kiderült, hogy nem lesz itt semmiféle esküvő, megváltozott a hozzáállásom.
7-8 év az első válságidőszak, azt mondják, ott vagytok. A legmélyén.
Szóval az esküvőre ne nagyon várj, nem is szex, de a pasi láthatóan jobban érdekli, mint te.
Olyan még nincs, hogy egyszer.
Ha jó, akkor miért hagynák abba?
hát...
ez elég beteg így.
de a te életed.
pedig szerintem te is érzed,hogy ez nem normális.
se az hogy engeded,se az hogy a nőd ezt felvállalta.
Amíg nem ismerted a menyasszonyodat, addig hány pasija volt?
Amikor ismertétek egymást, együtt voltatok (de nem volt a menyasszonyod), akkor is kefélt mással?
A mostani ígérete után - tudsz neki hinni? Megbízol benne, hogy feleségként nem támad fel a gusztusa egy idősebb pasira?
Aligha tudsz határozott választ adni akár egyetlen kérdésemre is. Akkor pedig fennáll a veszély, hogy felességként felszarvaz.
Ffi.
Én azért a szerződéses feltételek közé felvettem volna, hogy lehet, neked is szükséged lesz majd egyszer egy szabad estére.
Az ötlet, hogy hagyja megtörténni, nem biztos, hogy hülyeség. Lehet, a csaj kipróbálja, kiderül, hogy jobban vágyott rá, mint élvezi, aztán ezzel le is zárul.
Ha a szeretője lesz, akkor meg szerintem ígyis-úgyis a szeretőjévé vált volna, engedély ide vagy oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!