Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha engedem? Ez lenne a kapcsolat vége?
Úristen.... megdöbbentő a kérdés is, de a válaszolók nagy része is számomra. Hagynátok? hmm hát nem csodálom, hogy ennyi megcsalás van sajnos a mai világban, ha már a pár egyik tagja hagyná ezt. Jézus, lesokkoltatok, de komolyan mondom!
Lehet én vagyok a régimódi, de a válaszom nem. Egy csók sem. Sőt, már azon is kiakadnék ha a barátom más nőkkel flörtölne a munkahelyén. Sorry ez van.
A barátnőd meg, Kérdező. Hát szégyellheti magát, normális nők várják az eljegyzést egy komoly kapcsolatban, ő meg félre bszna. Szép kis feleség lesz belőle (y)
24N
Nem tudom eldönteni, hogy a kérdés vagy a válaszok durvábbak. Komolyan ennyi pasi engedné, sőt ennyi pasit izgatna, ha a barátnőjét más dugná?
Azért ez meredek. Nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba, pláne nem úgy, hogy már a közös életét, házasságot tervezzük.
De ha neked belefér, hát hajrá. Azért kíváncsi lennék, mit szólna az "asszonyka", ha utána te is meg akarnád dugni valamelyik kolléganőd...
Én engedném, de csak akkor ha nézhetem közbe :))
28 F
Na, ezek után el is veszed?
Egy ilyen ribire akarod élíteni a jövődet, az életedet?!
Miféle szerelem ez, hogy másokkal flörtöl, és ki is próbálná?!
Nos, ami fejben eldőlt, akkor is megtörténik, ha nem egyezel bele.
Van egy "kipróbált" menyasszonyod.
Nem tartod magadat túl sokra, haver!
Nincs karaktered, önbecsülésed?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!