Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog ha engedem? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páter123 kérdése:

Normális dolog ha engedem? Ez lenne a kapcsolat vége?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 8éve vagyunk együtt.Együtt is élünk egy ideje.A barátnőm 29éves én 32 vagyok.Eljegyzésen is túl vagyunk már.A kapcsolatunk jónak mondható.Öszinték vagyunk egymással minden téren.Azt is el szoktuk egymásnak mondani ha valamelyikünknél be próbálkozik valaki stb.Egyik este vacsora után iszogattunk és megkérdeztem tőle van e olyan amit ki szeretne próbálni mielött össze házasodunk.Erre a barátnőm azt mondta hogy egy idősebb negyvenes pasival kipróbálná milyen az ágyban,csak szex és más semmi alapon. Akkor el kezdte mesélni hogy van egy volt kollégája akivel szoktak irogatni egymásnak és hogy neki bejön a pasas 46éves.(arról tudtam hogy korábban be próbálkozott többször is) Ennél a résznál megkérdeztem hogy vele lefeküdne e? Erre a csajom kis gondolkodás után azt mondta hogy ha megengedném akkor igen. Elmondta hogy eddig max flörtölgetett vele meg húzták egymás agyát....jelentsen ez bármit.Szóval ez a helyzet.

#elengedés #nem elengedni
2020. márc. 28. 19:22
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
93%

Úristen.... megdöbbentő a kérdés is, de a válaszolók nagy része is számomra. Hagynátok? hmm hát nem csodálom, hogy ennyi megcsalás van sajnos a mai világban, ha már a pár egyik tagja hagyná ezt. Jézus, lesokkoltatok, de komolyan mondom!

Lehet én vagyok a régimódi, de a válaszom nem. Egy csók sem. Sőt, már azon is kiakadnék ha a barátom más nőkkel flörtölne a munkahelyén. Sorry ez van.

A barátnőd meg, Kérdező. Hát szégyellheti magát, normális nők várják az eljegyzést egy komoly kapcsolatban, ő meg félre bszna. Szép kis feleség lesz belőle (y)

24N

2020. márc. 28. 20:55
 22/50 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom eldönteni, hogy a kérdés vagy a válaszok durvábbak. Komolyan ennyi pasi engedné, sőt ennyi pasit izgatna, ha a barátnőjét más dugná?

Azért ez meredek. Nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba, pláne nem úgy, hogy már a közös életét, házasságot tervezzük.

De ha neked belefér, hát hajrá. Azért kíváncsi lennék, mit szólna az "asszonyka", ha utána te is meg akarnád dugni valamelyik kolléganőd...

2020. márc. 28. 21:03
 23/50 anonim ***** válasza:
0%
#21 üdv a 21.században! ;)
2020. márc. 28. 21:15
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, a 22-es jót írt. A barátnőd hogyan reagálna vajon, ha te veted fel a kérdést egy másik csajjal kapcsolatban? Csak puhatolózni, belemenne-e vagy az már sok lenne neki.
2020. márc. 28. 21:15
 25/50 anonim ***** válasza:
0%

Én engedném, de csak akkor ha nézhetem közbe :))

28 F

2020. márc. 28. 21:16
 26/50 anonim ***** válasza:
86%
Én megmondanám neki , hogy akkor huzzon a 3,14csába
2020. márc. 28. 21:33
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
27 f
2020. márc. 28. 21:34
 28/50 anonim ***** válasza:
26%
Talán engedném,de nem ezzel a pasival..Szerintem túl közel kerültek egymáshoz..
2020. márc. 28. 21:34
 29/50 anonim ***** válasza:
81%

Na, ezek után el is veszed?

Egy ilyen ribire akarod élíteni a jövődet, az életedet?!

Miféle szerelem ez, hogy másokkal flörtöl, és ki is próbálná?!

Nos, ami fejben eldőlt, akkor is megtörténik, ha nem egyezel bele.

Van egy "kipróbált" menyasszonyod.

Nem tartod magadat túl sokra, haver!

Nincs karaktered, önbecsülésed?!

2020. márc. 28. 21:48
 30/50 anonim ***** válasza:
77%
pfff...beteg vilag.. minek szulettem meg?
2020. márc. 28. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!