Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog ha engedem? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páter123 kérdése:

Normális dolog ha engedem? Ez lenne a kapcsolat vége?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 8éve vagyunk együtt.Együtt is élünk egy ideje.A barátnőm 29éves én 32 vagyok.Eljegyzésen is túl vagyunk már.A kapcsolatunk jónak mondható.Öszinték vagyunk egymással minden téren.Azt is el szoktuk egymásnak mondani ha valamelyikünknél be próbálkozik valaki stb.Egyik este vacsora után iszogattunk és megkérdeztem tőle van e olyan amit ki szeretne próbálni mielött össze házasodunk.Erre a barátnőm azt mondta hogy egy idősebb negyvenes pasival kipróbálná milyen az ágyban,csak szex és más semmi alapon. Akkor el kezdte mesélni hogy van egy volt kollégája akivel szoktak irogatni egymásnak és hogy neki bejön a pasas 46éves.(arról tudtam hogy korábban be próbálkozott többször is) Ennél a résznál megkérdeztem hogy vele lefeküdne e? Erre a csajom kis gondolkodás után azt mondta hogy ha megengedném akkor igen. Elmondta hogy eddig max flörtölgetett vele meg húzták egymás agyát....jelentsen ez bármit.Szóval ez a helyzet.

#elengedés #nem elengedni
2020. márc. 28. 19:22
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
94%
Lehet én vagyok rosszul bekötve, de házasságkötés előtt szerintem őrülten oda kéne lenni a másikért, nem más pasasok agyát húzni...
2020. márc. 28. 19:48
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Elég megosztó válaszok érkeztek ide, először is én személy szerint nagyon örülnék, ha lett volna eddig ilyen hosszú kapcsolatom, de mivel nem volt, így nem is tartom magam hitelesnek, hogy tanácsot adjak. Én nem tudnám ezt elviselni, számomra eltörne itt valami. Valószínűsítem, hogy Te nem engednéd Őt el könnyen. Nekem ez nem férne bele.

Neked nincsenek ilyen vágyaid?

2020. márc. 28. 19:59
 13/50 anonim ***** válasza:
0%
Basszus én évek óta keresek olyan barátnőt, aki benne lenne, hohy nézzem ahogy szexel egy másik pasival. Neked meg ez most megadatna és nem akarsz élni vele... Na mindegy 😔 isten útjai kifürkészhetetlenek 😊
2020. márc. 28. 20:04
 14/50 anonim ***** válasza:
88%
Kicsit sok itt a troll válasz, úgy érzem. :)
2020. márc. 28. 20:07
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Mert ugye házasság előtt nyugodtan félredughattok, de ha már ott van a papír, az már teljesen más, ugye? Micsoda álszentség! Ez a kapcsolat már így is, úgy is halott.
2020. márc. 28. 20:10
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát megesik, hogy hosszabb idő után az ember elkezd más után vagyni. Ezzel az a aj, hogy ti házasodni akartok. Mert ha már most másra vágyik akkor biztos bele kell menni abba a házasságba? 29 évesen már félre kacsingat. Az oké, hogy elmondja de ha nem engeded meg akkor mennyi idő telik el amíg engedély nélkül is eljut oda, hogy megtegye? Ha neki ilyen vágyai vannak akkor lesznek is és ezek csak erősödni fognak.

Hogy meg engedd e? ... Hát én nem engedném de nem lennék benne biztos, hogy akkor nem fog megtortenni, ha nem is rögtön de idővel. És tudod ha neki az idősebbek jönnek be, mi lesz ha nagyon jól sikerül nekik a dolog? Megkér, hogy még egyszer hagyd mert annyira jó volt, szeretné megismetelni? Vagy a szeretője lesz? Vagy ha egyik sem. Mikor jön egy újabb idősebb férfi a képbe?

Megette a fene ezt. Hacsak nem tudsz ezekkel élni.

2020. márc. 28. 20:10
 17/50 anonim ***** válasza:
27%
Legalább pénzt kérjél érte.A vér kötelez.
2020. márc. 28. 20:39
 18/50 anonim ***** válasza:
28%
Fordított esetben én összetörnék és az oltár előtt kapna egy akkora nemet, hogy mindenki emlékezne rá.
2020. márc. 28. 20:42
 19/50 anonim ***** válasza:
84%
Hat en nő vagyok de nem engedném a páromnak
2020. márc. 28. 20:43
 20/50 anonim ***** válasza:
14%
#19 de miért nem??
2020. márc. 28. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!