Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha engedem? Ez lenne a kapcsolat vége?
Elég megosztó válaszok érkeztek ide, először is én személy szerint nagyon örülnék, ha lett volna eddig ilyen hosszú kapcsolatom, de mivel nem volt, így nem is tartom magam hitelesnek, hogy tanácsot adjak. Én nem tudnám ezt elviselni, számomra eltörne itt valami. Valószínűsítem, hogy Te nem engednéd Őt el könnyen. Nekem ez nem férne bele.
Neked nincsenek ilyen vágyaid?
Hát megesik, hogy hosszabb idő után az ember elkezd más után vagyni. Ezzel az a aj, hogy ti házasodni akartok. Mert ha már most másra vágyik akkor biztos bele kell menni abba a házasságba? 29 évesen már félre kacsingat. Az oké, hogy elmondja de ha nem engeded meg akkor mennyi idő telik el amíg engedély nélkül is eljut oda, hogy megtegye? Ha neki ilyen vágyai vannak akkor lesznek is és ezek csak erősödni fognak.
Hogy meg engedd e? ... Hát én nem engedném de nem lennék benne biztos, hogy akkor nem fog megtortenni, ha nem is rögtön de idővel. És tudod ha neki az idősebbek jönnek be, mi lesz ha nagyon jól sikerül nekik a dolog? Megkér, hogy még egyszer hagyd mert annyira jó volt, szeretné megismetelni? Vagy a szeretője lesz? Vagy ha egyik sem. Mikor jön egy újabb idősebb férfi a képbe?
Megette a fene ezt. Hacsak nem tudsz ezekkel élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!