Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy a srác, aki össze szeretne velem jönni, arra fog kérni, hogy mondjak le az életvitelemről. Szerintetek? Többi lent
Keress olyan pasit, aki nem a te pénzedet akarja beosztani és keres annyit, mint te.
Te meg célozgass arra, hogy keressen többet. Eszem megáll, mit képzel magáról.
Most függetlenül attól, hogy mi veled a baja (sosem értettem az olyan embereket, mint te, de ez így van jól), kifejezetten rühellem, mikor valaki még össze sem jött a másikkal, már azt lesi, hogy miben akarja megváltoztatnia.
Itt vagyunk több milliárdan. Emelje fel a valagát és keresse meg azt, akit el tud fogadni ahogy van, anélkül, hogy fölöslegesen járatná a pofáját. Ennyire egyszerű.
#13 "Ennyire egyszerű."
Nem, nem egyszerű megtalálni azt, aki elfogad úgy ahogy vagyok.
Nehogy már szemének érezd magad, mert sokat keresel?
Wtf!
Én speciel utálom ezt célozgatós kommunikációt, okkal.
Még mire fel is?
Én bő 20 évig éltem a feleségemmel, aki legalább egy szinttel fölöttünk öltözött, de nem jutott egyiküknek se eszébe, hogy ezért csezegessük a másikat.
Nem nagy dolgok ezek, de most a ruha, aztán a kaja, aztán a programok, aztán a pelenka, még a nyaralás ...
El fogod spórolni az életedet.
Ha szóba kerül bárhogy, azért ezt szépen, szelíden mondd el neki, hogy az nem pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!