Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kamionozik és amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kamionozik és amikor hazajött nem szerettem volna vele találkozni nehogy elkapjak tőle valamit erre nagyon összeveszett velem. Hogyan engeszteljem ki?

Figyelt kérdés
Kint kellett neki lenni most 2 hétig és amikor hazajött akkor eljött hozzánk de nem engedtem be mert nehogy elkapjon valamit.Ez csak ideiglenes állapot 1-2 hétig utána nem lesz ilyen de most nagyon félek hogy elkapok valamit és tovább adom a szüleimnek. Erre ő úgy reagált hogy nagyon kiakadt.De mint még soha.Tényleg nem láttam még így.Káromkodott,becsapta a kapunkat a kocsi ajtaját és úgy bevágta amikor elment hogy azt hittem leszakad.Azt mondta hogy haza se jön inkább mert minek jöjjön ha nem várja itthon senki meg hogy az lenne a minimum hogy vacsorával várom meg egy csókot adok neki és megölelem de még ennyit se várhat el tőlem. Hívtam de nem veszi fel a telefont, face-n is írtam neki meg sms-t is de nem válaszolt. Lassan indul vissza és szeretnék tőle elköszönni. Még sose ment el köszönés nélkül és attól tartok hogy most el fog és ezzel vége lesz a kapcsolatunknak.Nagyon szeretem őt de félek vele most találkozni. Lehet hogy annyira megharagudott hogy soha többet nem keres?Együtt vagyunk egy ideje és a szüleim is nagyon szeretik őt de még így kiakadva nem láttuk..
2020. márc. 22. 18:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne az alap, hogy aki fertőzött(ebb) országból jön, MAGÁTÓL két hét karanténba vonul.

Én biztos nem kockáztatnám meg, hogy a szüleimnek, főleg nagyszüleimnek átadjam a vírust.

2020. márc. 22. 22:32
 22/29 anonim ***** válasza:
82%
Én mindkettőtöket megértelek és baromi nehéz szituáció. Valahol félúton ki lehetett volna kötni, hogy kimész és mosr tisztes távból beszéltek pár szót, biztosítottad volna róla, hogy szereted, de jelenleg túl rizikós hozzá érni, vagy vaami ilyesmi. De ez így tényleg eléggé szívtelen volt részedről, én megértem őt is.
2020. márc. 22. 22:45
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
Hu de buta vagy geccc.
2020. márc. 22. 23:44
 24/29 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező,parodnak magatol kellett volna tudnia. Sajnalak,őt is. Ki kell bírni. Az a rossz h nincs teszteles az nagyon szörnyű!

Hazudgalnak róla össze vissza! Korea tesztelt sokat es ott kevesebb is a beteg!

Szerintem majd megbekel mert szeret,nyugodj meg!

2020. márc. 22. 23:45
 25/29 anonim ***** válasza:
40%
Amugy meg bemegy a kamionos is boltba vagy wcbe! Fogdossa masok után az ajtot!
2020. márc. 22. 23:45
 26/29 anonim ***** válasza:
41%

Ennek annyi, nem értem mire vársz. Nem vagyok egy mimózalélek, de én is hagynák a Csába.

És milyen 1-2 hétről beszélsz?

Miféle kapcsolat az, ami csak a jóra érvényes, a rosszra még semennyire?

És még nincs rossz, csak a fenyegetése.

2020. márc. 23. 00:10
 27/29 anonim ***** válasza:
20%
Buta vagy.
2020. márc. 23. 06:58
 28/29 anonim ***** válasza:
73%
remélem más nőt kefél helyetted.
2020. márc. 23. 13:11
 29/29 anonim ***** válasza:

Sikerült megbeszélni a dolgokat vele?

"Kedden indul kifelé ha minden igaz szóval addig még hátha beszélünk."

(egy sofőr)

2020. márc. 24. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!