Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kamionozik és amikor hazajött nem szerettem volna vele találkozni nehogy elkapjak tőle valamit erre nagyon összeveszett velem. Hogyan engeszteljem ki?
"A határon biztosan jól leellenőrizték őt, de tovább engedték, tehát nála minden OK."
Majd ha tesztelik, akkor minden ok.
Pont így terjed a vírus, hogy jönnek mennek az emberek, majd szetszorjak a családban.
Én is nemzetközizem!
Alig várom egy-egy hét után is hazaérkezést a szeretteim közé!
Bár nekem nincs párom! De ilyen fogattatás az biztos kikészítene!
Úgy gondolom Neki is nagyon kellene a támogatás!
Ha valaki külföldön jár, azok közül úgy gondolom a sofőrök azok akik a legkevesebb emberrel érintkeznek kint!
Elég sok gondot okoz a mostani helyzet a közlekedésben is!Idegek is strapára tudnak menni már ott!
Légy türelmes vele és kérj bocsánatot és ne taszítsd el magadtól ilyen miatt!
Nagyon sotet. Jobban venne a lapot, ha Franciaorszagban lenne, ahol letartoztatnak, hogy engedely nelkul flangal.
Mi a franc ertelme volna megallitani a normalis eletet, de azert megszegni a szabalyokat?! Olaszorszag nem eleg jo peldanak?
Az emberi onzes vag tonkre mindent.
Tehát a vacsikája fontosabb, mint te és a családod.
Én nem aggódnék, hogy nem jön vissza. Ostoba szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!