Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kamionozik és amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kamionozik és amikor hazajött nem szerettem volna vele találkozni nehogy elkapjak tőle valamit erre nagyon összeveszett velem. Hogyan engeszteljem ki?

Figyelt kérdés
Kint kellett neki lenni most 2 hétig és amikor hazajött akkor eljött hozzánk de nem engedtem be mert nehogy elkapjon valamit.Ez csak ideiglenes állapot 1-2 hétig utána nem lesz ilyen de most nagyon félek hogy elkapok valamit és tovább adom a szüleimnek. Erre ő úgy reagált hogy nagyon kiakadt.De mint még soha.Tényleg nem láttam még így.Káromkodott,becsapta a kapunkat a kocsi ajtaját és úgy bevágta amikor elment hogy azt hittem leszakad.Azt mondta hogy haza se jön inkább mert minek jöjjön ha nem várja itthon senki meg hogy az lenne a minimum hogy vacsorával várom meg egy csókot adok neki és megölelem de még ennyit se várhat el tőlem. Hívtam de nem veszi fel a telefont, face-n is írtam neki meg sms-t is de nem válaszolt. Lassan indul vissza és szeretnék tőle elköszönni. Még sose ment el köszönés nélkül és attól tartok hogy most el fog és ezzel vége lesz a kapcsolatunknak.Nagyon szeretem őt de félek vele most találkozni. Lehet hogy annyira megharagudott hogy soha többet nem keres?Együtt vagyunk egy ideje és a szüleim is nagyon szeretik őt de még így kiakadva nem láttuk..
2020. márc. 22. 18:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Az ember el se kapja, csak azért, mert belép egy országba vagy 3 szót vált valakivel, aki nincs az intim szférájában
2020. márc. 22. 19:48
 12/29 anonim ***** válasza:
69%

"A határon biztosan jól leellenőrizték őt, de tovább engedték, tehát nála minden OK."

Majd ha tesztelik, akkor minden ok.

Pont így terjed a vírus, hogy jönnek mennek az emberek, majd szetszorjak a családban.

2020. márc. 22. 20:03
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is nemzetközizem!

Alig várom egy-egy hét után is hazaérkezést a szeretteim közé!

Bár nekem nincs párom! De ilyen fogattatás az biztos kikészítene!

Úgy gondolom Neki is nagyon kellene a támogatás!

Ha valaki külföldön jár, azok közül úgy gondolom a sofőrök azok akik a legkevesebb emberrel érintkeznek kint!

Elég sok gondot okoz a mostani helyzet a közlekedésben is!Idegek is strapára tudnak menni már ott!

Légy türelmes vele és kérj bocsánatot és ne taszítsd el magadtól ilyen miatt!

2020. márc. 22. 20:10
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Érthető,hogy kiakadt,azért átölelhetted volna,de ennyi.A vírus úgyis fertőz, hogy nincs még tünet,aki külföldről jön haza 14 nap karantén, akkor is ha nincs még tünet! Ezt miért nem lehet megérteni?A határon nem ellenőrizték? Amúgy sajnállak de ezt neki tudnia kellett volna. Ha szeret majd megbékél,irj neki.
2020. márc. 22. 20:13
 15/29 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon sotet. Jobban venne a lapot, ha Franciaorszagban lenne, ahol letartoztatnak, hogy engedely nelkul flangal.

Mi a franc ertelme volna megallitani a normalis eletet, de azert megszegni a szabalyokat?! Olaszorszag nem eleg jo peldanak?

Az emberi onzes vag tonkre mindent.

2020. márc. 22. 20:17
 16/29 anonim ***** válasza:
15%
remélem, a tirolból hazajött barátnőidet végigcsókolgattad
2020. márc. 22. 20:24
 17/29 anonim ***** válasza:
65%
Ennyi marhát!
2020. márc. 22. 20:24
 18/29 anonim ***** válasza:
22%
Aki lepontozza a válaszokat annak üzenem,hogyha beteg leszel majd eszedbe jut, hogy komolyan kell venni a kormány intézkedési,maradj otthon!
2020. márc. 22. 20:50
 19/29 anonim ***** válasza:
27%

Tehát a vacsikája fontosabb, mint te és a családod.

Én nem aggódnék, hogy nem jön vissza. Ostoba szar.

2020. márc. 22. 21:07
 20/29 A kérdező kommentje:
Szeretem őt és együtt vagyunk már egy ideje. Írtam neki már de nem válaszolt még mindig. Remélem hogy minden rendbe fog jönni. Kedden indul kifelé ha minden igaz szóval addig még hátha beszélünk.
2020. márc. 22. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!